HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλων«Αν έρθουν κάποιοι τον Γενάρη θα τους επιλέξει ο Μακρίδης»

«Αν έρθουν κάποιοι τον Γενάρη θα τους επιλέξει ο Μακρίδης»

Στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου παρευρέθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα, Κωνσταντίνος Μακρίδης, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Δόξα.

Αναλυτικά:

«Να ευχαριστήσουμε πρώτα όσους συνέβαλαν για να γίνει αυτό το πανέμορφο γήπεδο. Εύχομαι όλοι μαζί να το προσέχουμε. Είναι το σπίτι μας και έχουμε όλο την ευθύνη να το προσέχουμε. Πραγματικά ήθελα να μπω πέντε με δέκα λεπτά μέσα στο γήπεδο να βγάλω ενέργεια και πάθος. Μου το έβγαζε και ο κόσμος.

Μπήκαμε καλά στο πρώτο μέρος, είχαμε ενέργεια κάναμε φάσεις και καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν ήμασταν στο επιθυμητό επίπεδο. Χάσαμε την ενέργεια μας, ο αντίπαλος έβαλε αρκετούς παίκτες στην τελευταία μας γραμμή και μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε συνέπεια για ενενήντα λεπτά και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο, όμως τα παιχνίδια δεν τελειώνουν στο 45’».

-Ο κόσμος περιμένει αλλαγές τον Ιανουάριο για να γίνει καλύτερη η ομάδα. Έχετε καταλήξει στις θέσεις; Τους παίκτες θα τους επιλέξει ο Μακρίδης; «Αν έρθουν παίκτες τον Ιανουάριο, θα τους επιλέξει ο Μακρίδης. Οι μεταγραφές Ιανουαρίου είναι πάρα πολύ δύσκολες. Από την πρώτη στιγμή είπα ότι δεν επικεντρώνομαι στις μεταγραφές. Οι πιο σημαντικοί παίκτες είναι αυτοί που είναι τώρα στην ομάδα. Αν βρεθεί κάτι που θα μας δώσει ένα κλικ παραπάνω, θα το δούμε».

-Μπορεί ο κόσμος να στηριχθεί στην σημερινή εμφάνιση για να έρθουν αποτελέσματα στη συνέχεια; «Τα αποτελέσματα τα χτίζουν οι εμφανίσεις. Σημαντικό ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς, σημαντικό ότι ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Στο πρώτο μέρος είδαμε περίπου αυτό που θέλουμε να βλέπουμε όμως θέλουμε δουλειά σε όλο το 90λεπτο, δεν μπορούμε να παίζουμε 20, 45 ή 60 λεπτά. Θέλει δουλειά και χρόνο».

-Σήμερα τη νίκη την έδωσε η ατμόφαιρα. Πως θα δουλέψετε για να υπάρχουν καλύτερα τελειώματα; «Σίγουρα ο κόσμος μας έδωσε ώθηση και τους ευχαριστούμε, ειδικά στο β’ μέρος μας βοήθησε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε αρκετές προϋποθέσεις και στα δυο ημίχρονα, θα μπορούσαμε να τελειώσουμε καλύτερα τις φάσεις. Το σημαντικό είναι ότι βρίσκουμε ευκαιρίες, το πρόβλημα θα είναι όταν δεν θα βρίσκουμε ευκαιρίες».

-Το γεγονός ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι προκάλεσε άγχος στους παίκτες; «Δεν τους είδα αγχωμένους, όχι, αν κρίνω από το πρώτο ημίχρονο. Δεν νομίζω αυτό το γήπεδο να σου δημιουργεί τόσο άγχος. Νομίζω εποικοδομητικό άγχος θα είχαν».

-Ένα σχόλιο για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Από αύριο σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με την Ομόνοια. Είναι μια καλή ομάδα με ποιότητα ειδικά από τη μέση και μπροστά. Θα βρούμε τους τρόπους να τους αντιμετωπίσουμε και να τους κερδίσουμε».

-Μια ενημέρωση για τους παίκτες που έμειναν εκτός… «Ο Νταμπό είχε μια μικρή ενόχληση μετά το προηγούμενο παιχνίδι, θα δούμε από Δευτέρας αν θα είναι έτοιμος για Ομόνοια. Ο Πινακάς είχε άδεια από εμάς να πάει στην Ελλάδα να δει τον παππού του που είναι άρρωστος και ο Καμπράλ έμεινε εκτός όπως και ο Ποντικός».

-Ο Ποντικός έχει κάποια θέματα με την στρατιωτική του θητεία, δεν είναι κρίμα οι Κύπριοι παίκτες τους οποίους… ψάχνουμε, να αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα; «Σίγουρα είναι κρίμα, ο Απόλλωνας κάνει τα πάντα για να τον έχει καθημερινά στις προπονήσεις. Θα χτίσουμε πάνω του, βλέπουμε ότι… έχει κάτι».

-Ο Ογκεντά είναι οριστικά εκτός πλάνων; «Ότι είναι να γίνει θα ανακοινωθεί επίσημα, δεν μπορώ να πω εγώ αν είναι εκτός πλάνων».


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης