HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΗ εξήγηση του Λέτσιακς για τη βελτίωση (βίντεο)

Η εξήγηση του Λέτσιακς για τη βελτίωση (βίντεο)

Ο Γιαν Λέτσιακς, μίλησε στο κανάλι της Ομόνοιας για το παιχνίδι με τον Ακρίτα, την απόδοσή του στην αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα και τόνισε την ευθύνη που νιώθει ως αρχηγός. Παράλληλα, ο Τσέχος έστειλε μήνυμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. Ας δούμε τι είπε ο αριστερός οπισθοφύλακας της Ομόνοιας.

Παιχνίδι πρωταθλήματος ξανά εντός έδρας, αυτή τη φορά με τον Ακρίτα. Πώς το περιμένεις;

«Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να κάνουμε το παιχνίδι μας και χρειάζεται να πάμε για τους τρεις βαθμούς».

Είδαμε την ομάδα μας να κάνει πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Καρμιώτισσα. Πόσο βελτιώνουν την ψυχολογία της ομάδας τα καλά αποτελέσματα μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα;

«Σίγουρα βοηθούν πολύ. Επίσης το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Καρμιώτισσα για το κύπελλο βοήθησε. Αρχίσαμε να κάνουμε αυτά που θέλει ο προπονητής και φέρνει αποτελέσματα».

Έκανες πολύ καλό παιχνίδι την περασμένη Δευτέρα, με ένα γκολ και μια ασίστ μετά από λίγο καιρό. Ένα σχόλιο για αυτό…

«Είναι ολόκληρη η ομάδα που απέδωσε. Όταν η ομάδα παίζει καλά θα έρχονται γκολ και ασίστ είτε από εμένα είτε από άλλα παιδιά. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα απέδωσε καλά και έδειξε πράγματα στο γήπεδο».

Διανύεις την τέταρτη σεζόν σου στην Ομόνοια και στα περισσότερα παιχνίδια είσαι αρχηγός της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι γι’ αυτό;

«Σίγουρα είναι ευθύνη, όμως είμαι απλά ένας παίκτης της ομάδας και υπάρχουν ακόμη δέκα στο γήπεδο. Είμαστε όλοι μαζί. Εάν θα έχω το περιβραχιόνιο του αρχηγού ή κάποιος άλλος είναι απόφαση του προπονητή. Σίγουρα είναι μια επιπλέον ευθύνη, όμως καθώς μεγαλώνεις πρέπει να είσαι ένας ηγέτης μέσα στην ομάδα».

Ποιο είναι το μήνυμά σου στους φιλάθλους μας για το υπόλοιπο της σεζόν;

«Θέλουμε να συνεχίσουν. Ελπίζω να έρθουν ξανά να μας στηρίξουν και να τελειώσουμε την σεζόν όπως θέλουμε».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιαν Λέτσιακς:

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης