HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΆρης: Θέλει να «χτίσει» σερί!

Άρης: Θέλει να «χτίσει» σερί!

Ο Άρης αντιμετωπίζει την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στο Τσίρειο, σε ένα λεμεσιανό ντέρμπι με αρκετά υψηλό βαθμό δυσκολίας για αμφότερες τις ομάδες.

Το σύνολο του Αλεξέι Σπιλέφσκι θέλει να «χτίσει» πάνω στην πρόσφατη νίκη του με 2-0 επί της Ανόρθωσης και να δημιουργήσει ένα σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων που θα του επιτρέψει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική του εικόνα.

Η ΑΕΛ μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες και το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι τεράστιας σημασίας για αυτήν. Αυτό είναι κάτι το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά στον Άρη και για αυτόν ακριβώς το λόγο προετοιμάζονται κατάλληλα. Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί σήμερα με απογευματινή προπόνηση και θα ολοκληρωθεί αύριο, επίσης με απογευματινή προπόνηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός πλάνων θα είναι ο τιμωρημένος Γιούλιους Σόκε καθώς και ο παροπλισμένος λόγω τραυματισμού Ματίγια Σπόλιαριτς.

Στο μεταξύ, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της η «ελαφρά ταξιαρχία» ενημέρωσε τους φιλάθλους της για τη διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΛ. Πέραν της διαδικτυακής διάθεσης, εισιτήρια θα διατίθενται και στα γραφεία του Άρη την Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ πώληση εισιτηρίων θα υπάρχει και στα εκδοτήρια του γηπέδου τη μέρα του αγώνα.

Λοΐζος Μωυσέως

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης