HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΚρατούν τα θετικά οι «ερυθρόλευκοι»

Κρατούν τα θετικά οι «ερυθρόλευκοι»

Στη Νέα Σαλαμίνα κρατάνε τα θετικά σημεία από τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ και προχωράνε παρακάτω. Η ομάδα μπορεί να έχασε, αλλά είχε καλά χρονικά σημεία στον αγώνα όπου έβαλε δύσκολα στον αντίπαλο. Πάνω σε αυτά τα σημεία θα κτίσει για τη συνέχεια ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. 

Η Νέα Σαλαμίνα φαίνεται ξεκάθαρα ότι υστερεί στο να κάνει την υπέρβαση απέναντι σε ομάδες που πρωταγωνιστούν. Από την άλλη όμως, είναι ανταγωνιστική. Της λείπει όμως αυτό το κάτι που θα της δώσει το δικαίωμα να πετύχει μία μεγάλη νίκη. 

Οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν ήδη πίσω τους τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ και έχουν επικεντρωθεί σε αυτό που έρχεται. Την ερχόμενη Δευτέρα θα φιλοξενήσουν την Καρμιώτισσα όπου η νίκη είναι και το μοναδικό ζητούμενο. Η Νέα Σαλαμίνα υπενθυμίζουμε ότι είχε κερδίσει την ομάδα των Πολεμιδιών στην πρεμιέρα και το ίδιο θέλει να πράξει και τη Δευτέρα. 

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα προετοιμάσει την ομάδα στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, θα διαφανεί τις επόμενες ημέρες αν οι Κλίμοβιτς και Κατσικάς θα μπορέσουν να είναι έτοιμοι.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα στις 18:30 θα διεξαχθεί στο «Ν. Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή» ο φιλικός αγώνας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα φιλικό που τιμά ιδιαίτερα τη Νέα Σαλαμίνα, η οποία θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί απέναντι σε μία ιστορική ομάδα της Ελλάδας.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης