HomeSliderΜπορεί να μην το λένε, αλλά....

Μπορεί να μην το λένε, αλλά….

Η Πάφος FC πραγματοποιεί μέχρι στιγμής εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και είναι μόνη πρώτη και αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας με 17 βαθμούς.

Στην ομάδα της Πάφου γίνεται εξαιρετική δουλειά και αυτό είναι κάτι περισσότερο από εμφανές τόσο από την βαθμολογική της θέση όσο και από την απόδοσή της μέσα στο γήπεδο.

Επίσημα οι της Πάφου δηλώνουν ότι στόχος της ομάδας είναι πρωταρχικά η εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου και μια πορεία καλύτερη από την περσινή. Από εκεί και πέρα ό,τι άλλο προκύψει είναι καλοδεχούμενο. Και στην πραγματικότητα αυτοί ακριβώς είναι οι στόχοι της ομάδας. Ωστόσο ια ήταν αφελές να παραγνωριστεί το γεγονός ότι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η παφιακή ομάδα θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την διεκδίκηση του τίτλου.

Μπορεί να μην το δηλώνουν (και πολύ καλά κάνουν αφού δεν τέθηκε ως στόχος στην αρχή της σεζόν) αλλά όπως όλα δείχνουν -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- η Πάφος θα είναι εκεί.

Και γιατί όχι άλλωστε ; Μπορεί να μην είναι κάποια από τις παραδοσιακά μεγάλες ομάδες αλλά έχει ένα εξαιρετικό, ποιοτικό και… ακριβό ρόστερ, έναν φοβερό προπονητή και ως οργανισμός δουλεύει άψογα !

Κεβεζές

 


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης