Homeatc-portalΔουλεύει με στόχο τη βελτίωση ο Καταλά

Δουλεύει με στόχο τη βελτίωση ο Καταλά

Ο απολογισμός του Νταβίντ Καταλά στο ξεκίνημά του στον πάγκο του Απόλλωνα χαρακτηρίζεται ως θετικός, τόσο από πλευράς απόδοσης όσο και αποτελεσμάτων. Με εξαίρεση τον εντός έδρας αγώνα των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ με την Ντνίπρο, οι «γαλάζιοι» έδειξαν σε γενικές γραμμές πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο πρωτάθλημα. Υπενθυμίζουμε ότι έχασαν στα πέναλτι το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς, ενώ άρχισαν την προσπάθειά τους στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Τα θετικά αποτελέσματα και οι καλές εμφανίσεις με αυτό το δεδομένο πιστοποιούν την ποιότητα του ρόστερ και την πληθώρα επιλογών που έχει ο Ισπανός τεχνικός. Ο κ. Καταλά, πάντως, δεν επαναπαύεται και θέλει να βελτιώσει περαιτέρω την ομάδα του, θέτοντας φαρδιά πλατιά τη σφραγίδα του στο αγωνιστικό της προφίλ. Ως εκ τούτου, αξιοποιεί τη διακοπή του πρωταθλήματος προς αυτή την κατεύθυνση και έχει «σύμμαχο» το χρόνο.

Η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο. Νταμπό, Ντιγκινί, Μαλεκκίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ Ονγκεντά, Φιλιώτης έκαναν αποκατάσταση στο γυμναστήριο. Αλεσάμι και Πίττας συνέχισαν με πρόγραμμα αποφόρτισης και φυσιοθεραπείας. Οι ποδοσφαιριστές πήραν άδεια για το Σαββατοκύριακο και η προετοιμασία θα συνεχιστεί τη Δευτέρα.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης