HomeApp Push NotificationΈμειναν στο ''Χ'' σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι

Έμειναν στο ”Χ” σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι

Ανόρθωση και Ακρίτας Χλώραρακς έμειναν στο 1-1 στο μεταξύ τους παιχνίδι στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και μοιράστηκαν από ένα βαθμό σε ένα ωραίο παιχνίδι με καλό ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα, ο Ακρίτας ήταν αυτός που κατέγραψε τις δύο πρώτες τελικές προσπάθειες με τους Πική στο 2′ και Βαράντα στο 5′. Στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης και μετά από παρέμβαση του VAR ο Σαραβάνια του Ακρίτα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για δυνατό φάουλ στον Σάμπο.

Στο 17ο λεπτό, η Ανόρθωση κατέγραψε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα με την κεφαλιά του Ουάρντα την οποία όμως έδιωξε ο Πρεντρέου σε κόρνερ. Στο 29′ μάλιστα, η ”Μεγάλη Κυρία” σκόραρε με τον Κορρέα ωστόσο έπειτα από παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου, η Ανόρθωση συνέχισε να έχει την κατοχή χωρίς όμως να καταφέρει να την μετουσιώσει σε γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα και μόλις στο 48ο λεπτό ο Ακρίτας κατάφερε να προηγηθεί όταν ο Ραμίρες έπειτα από κεφαλιά πάσα του Μπερνάρντι σκόραρε για το 1-0 υπέρ του Ακρίτα.

Ωστόσο, η απάντηση από την Ανόρθωση ήταν άμεση αφού τρία λεπτά αργότερα, στο 51ο λεπτό ο Ουάρντα εκτέλεσε κόρνερ από, ο Αμπαρτζουμιάν έκανε την πισινή κεφαλιά και ο Ραμίρες προσπαθώντας να διώξει, έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του για το 1-1.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Ανόρθωση προσπάθησε να βρει το γκολ της νίκης και έφτασε πολύ κοντά όταν στο 73′ σκόραρε με τον Ράντονιτς ωστόσο έπειτα από παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 84′ είχε και πάλι μεγάλη ευκαιρία με τον Ράντονιτς ωστόσο το επικίνδυνο σουτ του κόντραρε σε σώματα. Στο 87′ λεπτό η Ανόρθωση είχε τεράστια ευκαιρία με την κεφαλιά ψαράκι του Γουαρίς ωστόσο ο Πρεντρέου είπε και πάλι όχι κρατώντας το 1-1 για την ομάδα του το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Ταυτότητα αγώνα:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Μπαϊσίνιο, Αρτυματάς, Κορέια, Εμπραλίτζε  (46’Ουαρίς), Αμπαρτζουμιάν, Σάμπο, Νινγκά (88’Χριστοφή), Κορρέα (43’Χαρογιάν), Ιωάννου (67’Ράντονιτς), Ουάρντα.

ΑΚΡΙΤΑΣ: Περντρέου, Πογκέν (60’Αμπντουραχίμι), Άμπραχαμ, Εράσο, Μπερνάρντι, Σέχιτς, Βαράντα (10’Ντράμε), Σαραβάνια, Καραγιάννης, Πικής (46’Ραμίρες), Αραούχο.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ουάρντα / Εράσο

ΚΟΚΚΙΝΗ: Σαραβάνια.

Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Σολωμού Δημήτρης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης