HomeApp Push NotificationΠάφος FC: ''Καθάρισε'' με δεύτερη συνεχόμενη ''τεσσάρα''

Πάφος FC: ”Καθάρισε” με δεύτερη συνεχόμενη ”τεσσάρα”

Η Πάφος, επικράτησε του Ακρίτα Χλώρακας με 4-0 στο ”Στέλιος Κυριακίδης” ως φιλοξενούμενη και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο το οποίο την έφερε στους 7 βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα η Πάφος ξεκίνησε πολύ πιο δυνατά και είχε τον έλεγχο του αγώνα μαζί με την πρωτοβουλί των κινήσεων. Μέχρι και το 28ο λεπτό είχε κάποιες ευκαιρίες για την επίτευξη γκολ χωρίς ωστόσο να τις μετουσιώσει.

Στο 30ο όμως λεπτό κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Τάνκοβιτς ο οποίος μετά το άστοχο σουτ του Ζαΐρο, βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και από κοντά έκανε το 1-0 υπέρ της Πάφος FC.

Το δεύτερο μέρος του αγώνα ξεκίνησε όπως και το πρώτο με την Πάφο να είναι καλύτερη και στο 55′ να έχει και δοκάρι μετά το εντός περιοχής σουτ του Ζαΐρο.

Δέκα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τάνκοβιτς,ο Ζαΐρο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 2-0.

Ο Ακρίτας, κατάφερε στο 76ο λεπτό να σκοράρει με τον Ραμίρες αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσαίντ ενώ η Πάφος σκόραρε εκ νέου 87′ με το δυνατό σουτ του Ντράγκομιρ εντός περιοχής.

Στο 90+2 ο Σαραβάνια αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για φάουλ πάνω στον Ναμέ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Ακρίτα. Ο Σενεγαλέζος άσσος της Πάφου, εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που ο ίδιος κέρδισε για να σκοράρει εντυπωσιακά και να διαμορφώσει το τελικό 4-0 !

Ταυτότητα αγώνα:

ΑΚΡΙΤΑΣ: Περντρέου, Κόρατς, Κονέ, Αμπντουραχίμι, Άμπραχαμ, Εράσο (66’Καρπίνια), Δημοσθένους (46’Πογκέν), Σέχιτς (46’Ελ Τζεμιλί), Σαραβάνια, Καραγιάννης, Πικής (66’Ραμίρες).

ΠΑΦΟΣ: Αντός, Κβίντα, Σεμέδο, Κανέ, Ζάιρο, Ικόκο, Ζουνίνιο, Τάνκοβιτς, Βαλακάρι (66’Ναμέ), Ντράγκομιρ, Μπάιριτς.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σέχιτς, Κόρατς / Ζουνίνιο.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Σαραβάνια

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος

VAR: Χριστοφόρου Μάριος


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης