HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΤο πιθανό σενάριο για Ομόνοια και Λοβέρα

Το πιθανό σενάριο για Ομόνοια και Λοβέρα

Ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα παραμένει στο προσκήνιο ως μεταγραφικός στόχος της Ομόνοιας, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και επίσημα. Οι «πράσινοι» δεν εγκατέλειψαν την περίπτωση του νεαρού Αργεντινού, καθώς ο Νιλ Λένον πιστεύει ότι είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα, όπως έδειξε κατά την παρουσία του το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Έτσι, συνεχίζονται οι προσπάθειες με στόχο να επιστρέψει στο «Ηλίας Πούλλος», κάτι που φαίνεται πως ευνοεί και ο ποδοσφαιριστής, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αναζητήσεις του «τριφυλλιού» στο παζάρι των μεταγραφών εστιάζονται στην απόκτηση σέντερ φορ, μέσου με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Ντίσκερουντ και αριστερού οπισθοφύλακα, ως εναλλακτική επιλογή για τον Λέτσιακς.

Ο Λοβέρα αγωνίζεται στις πτέρυγες της επίθεσης και ως επιτελικός μέσος, θέσεις για τις οποίες δεν έγινε αναφορά για ενίσχυση, ενώ θεωρείται ξένος. Βάσει τούτων σε περίπτωση που καταστεί εφικτό να αγωνιστεί στην Ομόνοια στην τρέχουσα περίοδο θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να εγγραφεί στο ρόστερ. Πρόκειται για ένα θέμα που θα εξεταστεί στην πορεία, ανάλογα πάντα με τις εξελίξεις που θα προκύψουν μέσα από τις διαπραγματεύσεις.

Γιώργος Χατζηαντώνης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης