HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΚαμία πρόθεση για μεταγραφή στη Νέα Σαλαμίνα

Καμία πρόθεση για μεταγραφή στη Νέα Σαλαμίνα

Υπάρχουν αρκετά σενάρια τα οποία θέλουν ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο στόχαστρο της Νέας Σαλαμίνας για ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Αυτό που μαθαίνουμε είναι πως η ομάδα της Αμμοχώστου έχει ολοκληρώσει το σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο και πως δεν υπάρχει πρόθεση για επιπλέον κίνηση.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι διανύουμε μια μεταγραφική περίοδο και ανά πάσα στιγμή μπορούν να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα. Ωστόσο, στη Νέα Σαλαμίνα δηλώνουν ξεκάθαρα πως το ρόστερ που υπάρχει αυτή τη στιγμή, είναι αυτό με το οποίο η ομάδα θα πορευτεί τη νέα περίοδο.

Στο μεταξύ, σήμερα θα γίνει φιλικό παιχνίδι στις 20:00 στο «N. Papas Group Αμμόχωστος-Επιστροφή» με αντίπαλο τον Ερμή. Οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα τους και να διαπιστώσουν τη δουλειά που έγινε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Την ευκαιρία να δει σε ποιο βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται η ομάδα του θα έχει και ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές του και από το γεγονός ότι ο προγραμματισμός ολοκληρώθηκε σχετικά νωρίς. Τώρα, θέλει να ετοιμάσει την ομάδα του κατάλληλα και αυτή η περίοδος είναι εξαιρετικά σημαντική για όλους.

Χρίστος Αποστολίδης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης