HomeSliderΑΠΟΕΛ: Είναι τεράστια η ανάγκη...

ΑΠΟΕΛ: Είναι τεράστια η ανάγκη…

Το ΑΠΟΕΛ μπορεί προς το παρόν να έχει στο μυαλό του μόνο την ευρωπαϊκή αναμέτρησή του με την Μπότεφ για το Κόνφερενς Λιγκ ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού, υπάρχει και η επερχόμενη σεζόν για το πρωτάθλημα.

Και για αυτή, πέραν την ολοκλήρωσης του μεταγραφικού παζλ υπάρχει και άλλη μια ανάγκη η οποία είναι μεγάλη !

Το να αποδόσουν τα αναμενόμενα οι επιθετικοί της ομάδας. Το ΑΠΟΕΛ, έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με πολλές άλλες ομάδες του πρωταθλήματος και αυτό είναι το ότι έχει ήδη στο ρόστερ του επιθετικούς σε αντίθεση με πολλές άλλες ομάδες οι οποίες βρίσκονται στο ψάξιμο και όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι η εξεύρεση ενός καλού επιθετικού.

Το ΑΠΟΕΛ λοιπόν όχι μόνο τους έχει αλλά πρόκειται και για δύο εξαιρετικά ποιοτικούς φορ και αναφερόμαστες προφανώς στους Κβιλιτάια και Μάγκλιτσα.

Ειδικότερα ο τελευταίος, είναι τεράστιας σημασίας το να επανέλθει στην πρότερή του κατάσταση ούτως ώστε να μπορέσει να προσφέρει στην ομάδα αυτό που μπορεί.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές κλειδιά οι οποίοι μπορούν πραγματικά με την ποιότητά τους να αλλάξουν την ροή ενός αγώνα.

Μπορεί ο Γεωργιανός να έκανε καλή σχετικά χρονιά (ειδικά σε σχέση με τον Κροάτη) αλλά σε μια σεζόν την οποία το ΑΠΟΕΛ θα ”χτυπήσει” το πρωτάθλημα πρέπει και οι δύο να είναι σε… τοπ φόρμα και απόδοση.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης