HomeΕΛΛΑΔΑΝτέρμπι κορυφής στη Θεσσαλονίκη  

Ντέρμπι κορυφής στη Θεσσαλονίκη  

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελλίδης» περιλαμβάνει η 8η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν από 19 βαθμούς και βρίσκονται σε τρομερή φόρμα και από σήμερα πιθανότατα θα χωρίσουν οι δρόμοι τους. Ο Άρης θέλει να αξιοποιήσει την έδρα του και να περάσει μόνο στην κορυφή, ενώ ο ίδιος στόχος για κατάκτηση των τριών βαθμών ισχύει και για τους «ερυθρόλευκους», που θα έχουν σημαντικές επιστροφές.

Ελ Αραμπί, Χολέμπας, Κάιπερς και Λοβέρα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Για την ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν προκύπτει καμία απουσία.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται αύριο εκτός έδρας με αντίπαλο την ουραγό Λαμία. Ο «δικέφαλος του βορρά» έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και αν το πετύχει θα είναι ό,τι καλύτερο για να ξεπεράσει την ήττα που δέχθηκε την περασμένη Πέμπτη στην Ολλανδία. Η Λαμία, που δεν έχει καταγράψει φέτος καμία νίκη, θα προσπαθήσει να έχει βαθμολογικό όφελος.

Η ΑΕΚ έχει επίσης δύσκολη αποστολή. Αύριο θα βρεθεί απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και παραμένει ερωτηματικό το πώς θα παρουσιαστεί εντός αγωνιστικού χώρου μετά την ήττα σοκ που υπέστη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης από την Ζόρια στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Στον αντίποδα ο Αστέρας θέλει να αξιοποιήσει την έδρα του, έτσι ώστε να συνεχίσει να παραμένει στα ψηλά της βαθμολογίας και ταυτόχρονα να μειώσει τη διαφορά στον ένα βαθμό από την αυριανή του αντίπαλο.

Ο Βόλος αγωνίζεται τη Δευτέρα εκτός έδρας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης και σαφέστατα θέλει να αξιοποιήσει τις απώλειες που θα προκύψουν από τα παιγνίδια των προηγούμενων ημερών.

Ο Βόλος έχει τον τίτλο του φαβορί, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και εντός γηπέδου. Ο Απόλλων Σμύρνης είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση και ευελπιστεί ότι τη Δευτέρα θα κάνει νέο ξεκίνημα.

 

Το πρόγραμμα:

Σήμερα:

17:15 Λάρισα – Ατρόμητος Αθηνών

19:30 Άρης – Ολυμπιακός

Αύριο:

15:00 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός

17:00 ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα

17:15 Λαμία – ΠΑΟΚ

19:30 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

Δευτέρα:

19:30 Απόλλων Σμύρνης – Βόλος

 

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης