HomeSliderΌλα βαίνουν καλώς

Όλα βαίνουν καλώς

Η παραμονή του Γιάνγκα στον Απόλλωνα περιορίζει τις ανάγκες για συμπλήρωση του ρόστερ, με σημαντική παράμετρο την ύπαρξη βασικού κορμού από την περσινή σεζόν. Οι «γαλάζιοι» παρουσιάζονται σχεδόν πλήρεις σε όλες τις γραμμές, όμως όλα δείχνουν πως θα κάνουν κάποιες προσθήκες στην πορεία.

Ωστόσο το θετικό είναι ότι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ θα έχει την ευχέρεια να δουλέψει με φόντο τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωταθλητές έχουν ως στόχο την υπέρβαση και δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία πως θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης, παρότι έχουν το «μαξιλαράκι» της σιγουριάς, με εξασφαλισμένη τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Το γεγονός ότι ο σχεδιασμός της ομάδας προχώρησε σε μεγάλο βαθμό είναι ό,τι καλύτερο για τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος θέλει από πλευράς του να «σβήσει» την περσινή αποτυχία στην Ευρώπη με την καλύτερη δυνατή πορεία στη νέα περίοδο.

Τα δεδομένα, πάντως, είναι εκ διαμέτρου αντίθετα σε σχέση με το καλοκαίρι του 2021, με τις αναποδιές που προέκυψαν λόγω κορονοϊού και είχαν ως επακόλουθο τη «λειψή» προετοιμασία με ανάλογο τίμημα. Τη δεδομένη στιγμή ο κ. Τσόρνιγκερ έχει ποιοτικό υλικό και τον απαραίτητο χρόνο στη διάθεσή του, προκειμένου να θέσει γερές βάσεις για την επικείμενη αγωνιστική περίοδο. Έτσι, στην Αυστρία θα προχωρήσει στο μοντάρισμα μέσα από τα δυνατά φιλικά που έχουν προγραμματιστεί.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης