HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΟλυμπιακός και Καρμιώτισσα ανοίγουν την αυλαία

Ολυμπιακός και Καρμιώτισσα ανοίγουν την αυλαία

Η 12η αγωνιστική ξεκινά σήμερα (19:00, Cytavision Sports1 HD) και το μοναδικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Μακάρειο έχει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Καρμιώτισσα σε ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που εκπλήσσουν ευχάριστα στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός κάνει μία εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής φιγουράροντας στην 4η θέση της βαθμολογίας και μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή, ενώ η ομάδα των Πολεμιδιών ναι μεν είναι 11η όμως έδειξε χαρακτήρα στα περισσότερα παιχνίδια της.

Η ομάδα του Τακτακαλλά θέλει το τρίποντο για δύο λόγους. Πρωτίστως για να παραμείνει σε νικηφόρα τροχιά και ακολούθως για να κάνει άλμα στη βαθμολογία αξιοποιώντας τις απώλειες που θα προκύψουν από το λεμεσιανό ντέρμπι.

Για άλλο ένα παιγνίδι στον πάγκο της ομάδας θα είναι ως υπηρεσιακός ο Κώστας Σεραφείμ, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπήρξε οποιοδήποτε νεότερο για απόκτηση προπονητή. Αγωνιστικά προβλήματα προκύπτουν για την ομάδα καθώς ο Ψάλτης είναι εκτός μετά το μυϊκό πρόβλημα που απεκόμισε στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Σαρφό και Φαν Κέσελ είναι σε καλύτερη κατάσταση και βρίσκονται στην αποστολή, όμως αποτελεί ερωτηματικό αν θα βρεθούν στην ενδεκάδα. Ο Σαμπίνια είναι εκτός αποστολής.

Στον αντίποδα, η Καρμιώτισσα γνωρίζει ότι θα έχει δύσκολη αποστολή. Η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ θα προσπαθήσει να έχει όφελος για να κάνει άλλο ένα βήμα παραμονής. Ο Κύπριος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει και ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται ότι θα κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα με τον Εθνικό Άχνας. Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Μάριος Χριστοφόρου, με βοηθούς τους Νίκο Εγγλέζου και Ιωάννη Λαζάρου.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης