Στην Ανόρθωση ο προγραμματισμός προχωρά βάσει προγράμματος και εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα υλοποιηθούν οι στόχοι που έθεσε η Επιτροπή Προγραμματισμού. Παρά τα πολλά σενάρια για εξεύρεση κεντρικού επιθετικού, η ομάδα της Αμμοχώστου φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Ο Νεόφυτος Λάρκου αναμένει απάντηση από συγκεκριμένο παίκτη, ο οποίος βρισκόταν μέσα στη μικρή λίστα των υποψηφίων που ξεχώρισαν στην Ανόρθωση.
Η απάντηση θα δοθεί σήμερα και αν είναι θετική, τότε θα έχουμε και την ανακοίνωση για συνεργασία με τον παίκτη. Θυμίζουμε ότι η ανάγκη για ενίσχυση της Ανόρθωσης στο κέντρο της άμυνας είναι για δύο παίκτες και έτσι το ψάξιμο θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.
Για τις υπόλοιπες θέσεις η έρευνα συνεχίζεται, αφού είναι πολλοί οι παίκτες που προτείνονται καθημερινά στην ομάδα της Αμμοχώστου. Μια περίπτωση που απασχολεί την Ανόρθωση είναι αυτή του Έλντερ Φερέιρα. Με τον ποδοσφαιριστή δεν υπάρχει κατάληξη, ωστόσο γίνεται προσπάθεια για να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και να υπογράψει συμβόλαιο με την Ανόρθωση.
Στην ομάδα της Αμμοχώστου εκκρεμεί και η περίπτωση Κωστάκη Αρτυματά. Αυτό που μάθαμε είναι πως ο ποδοσφαιριστής τα έχει βρει με την ομάδα και το μόνο πράγμα που απομένει είναι η επισημοποίηση της συνεργασίας μέσω ανακοίνωσης. Και επειδή πρόκειται για τον αρχηγό της ομάδας, η διοίκηση θέλει να το κάνει με έναν ξεχωριστό τρόπο και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος της καθυστέρησης.