HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΤο στοίχημα σε μία μεταβατική περίοδο

Το στοίχημα σε μία μεταβατική περίοδο

Λουτσιάνο Μπεμπέ και Χόρχε Σίλας συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά περνώντας καθημερινά από το μικροσκόπιό τους αρκετούς υποψήφιους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ΑΕΛ. Αμφότεροι ξέρουν πολύ καλά ότι η στελέχωση της ομάδας πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερα. Δεν μπορεί άλλωστε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η λεμεσιανή ομάδα να μείνει μακριά από τους στόχους της.

Ο προϋπολογισμός σε σχέση με πέρσι είναι αυξημένος και αυτό είναι ενδεικτικό ότι η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και ταυτόχρονα σημαντική. Μπεμπέ και Σίλας έχουν αναλάβει δύσκολο έργο και καλούνται να το φέρουν εις πέρας. Η ομάδα χρειάζεται σε όλες τις θέσεις ενίσχυση, αφού έφυγαν ήδη αρκετοί παίκτες, ενώ δεν αποκλείεται ν’ ακολουθήσουν και άλλοι.

Στα θετικά ότι υπάρχει χρόνος για να γίνουν οι οποιεσδήποτε μεταγραφές και αυτό βοηθά πολύ στο να γίνει σωστή διεργασία και ενδελεχές ψάξιμο. Μάλιστα, οι δύο έχουν στρέψει την προσοχή τους προς την αγορά της Πορτογαλίας, αλλά και της Βραζιλίας όπου οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Αναμενόμενο θα έλεγε κανείς με δεδομένο ότι αμφότεροι γνωρίζουν πολύ καλά τις συγκεκριμένες αγορές. Άλλωστε ο Σίλας είναι Πορτογάλος και ο Μπεμπέ Βραζιλιάνος.

Η ΑΕΛ, όπως γράψαμε και πιο πάνω, είναι σε μία μεταβατική περίοδο. Από τη μια πρέπει να επιτευχθούν οι στόχοι και από την άλλη να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα έχει προοπτική και για τις επόμενες σεζόν. 

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης