HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΣτο... ακουστικό για Κατελάρη

Στο… ακουστικό για Κατελάρη

Από βδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα ανανέωσης της συνεργασίας του Απόλλωνα με τον Φάνο Κατελάρη. Στις πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών διαφάνηκε μικρή οικονομική διαφορά, σε σχέση με την πρόταση της διοίκησης και τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή.

Σημείο αναφοράς αποτελεί το γεγονός ότι τόσο οι «γαλάζιοι» όσο και ο Κατελάρης δείχνουν διάθεση για να συνεχιστεί η συνεργασία τους και ταυτόχρονα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να βρεθεί η χρυσή τομή για αίσια κατάληξη. Έτσι, με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του παίκτη με την Εθνική Κύπρου θα συνεχιστούν οι επαφές προς αυτή την κατεύθυνση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κατελάρης βρίσκεται με την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην Ελλάδα, για τον μεθαυριανό αγώνα, ενώ ακολούθως θα μεταβεί στο Μπέλφαστ, αφού την Κυριακή η Εθνική θα αντιμετωπίσει τη Βόρεια Ιρλανδία. Με την επιστροφή, λοιπόν, της αποστολής στη βάση της θα τεθούν όλα επί τάπητος και εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία για παραμονή του ποδοσφαιριστή στους πρωταθλητές.

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης