HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΛένον, το έξτρα «όπλο» της Ομόνοιας

Λένον, το έξτρα «όπλο» της Ομόνοιας

Ο Κύπριος Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM ότι ο ρόλος του Νιλ Λένον ήταν καταλυτικός για να απαντήσει θετικά στην πρόταση της Ομόνοιας ο Μπρούνο Φελίπε. Ανέφερε, μάλιστα, πως ο προπονητής του «τριφυλλιού» μίλησε με τον Βραζιλιάνο και ουσιαστικά τον έπεισε να προτιμήσει την ομάδα αφού είχε άλλες τέσσερις προτάσεις.

Είναι ευνόητο πως η παρουσία ενός προπονητή με μεγάλο όνομα και εξαιρετικό βιογραφικό σε διεθνές επίπεδο αποτελεί συνήθως πρόσθετο κίνητρο για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή που εξετάζει προτάσεις.

Και η Ομόνοια έχει στον πάγκο της έναν τεχνικό ο οποίος είχε επιτυχίες στην Βρετανία και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μέσω των οποίων έγινε γνωστός στην πιάτσα.

Ιδού, λοιπόν, άλλο ένα πρόσθετο ατού των «πρασίνων» στην προσπάθεια τους να κλείσουν καλούς παίκτες. Συν η διασφαλισμένη θέση σε ευρωπαϊκούς ομίλους, καθώς και το καλό όνομα που έχει πλέον η ομάδα εντός και εκτός συνόρων, ως υγιής οργανισμός.

Υ.Γ.: Κάτι ανάλογο ίσχυε και για τον προκάτοχο του Βορειοϊρλανδού, αφού και ο Χένινγκ Μπεργκ είχε επίσης καλό όνομα στον χώρο του ποδοσφαίρου, ήταν γνωστός και αυτό ώθησε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές να ενταχθούν στην Ομόνοια και να συμβάλουν στην επιστροφή της σε τροχιά επιτυχιών.

Γιώργος Χατζηαντώνης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης