HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΟ Λοβέρα και οι άλλοι...

Ο Λοβέρα και οι άλλοι…

Στην Ομόνοια ο προγραμματισμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μέχρι στιγμής έχουμε ενημερωθεί για αρκετούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα, καθώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία τους και δεν υπάρχει πρόθεση για ανανέωση. Την ίδια στιγμή, είναι σε διαδικασία οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους της ομάδας και δεν αποκλείεται να προκύψουν άμεσα ανακοινώσεις.

Εφόσον ολοκληρωθούν θετικά οι συζητήσεις και υπογραφούν τα συμβόλαια, η διοίκηση θα προχωρήσει αμέσως στη γνωστοποίηση οποιασδήποτε συμφωνίας. Στην ακίδα βρίσκονται αρκετές διαφορετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Στην Ομόνοια αξιολογούν αρκετούς παίκτες που διαθέτουν ποιότητα, ώστε να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα (από Κύπρο και εξωτερικό), ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν και ορισμένες περιπτώσεις παικτών καταλόγου Β’ που επίσης ενδιαφέρουν.

Ο Νιλ Λένον είναι σε απόλυτη συνεργασία με τα υπόλοιπα στελέχη που είναι αρμόδια για τον προγραμματισμό και οι αποφάσεις λαμβάνονται από κοινού. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα συνεχίσει να ισχύει και είναι κάτι το οποίο αποκάλυψε πρόσφατα ο πρόεδρος, Σταύρος Παπασταύρου, στην εκπομπή «Total Green».

Όσον αφορά τα ονόματα των παικτών που ενδιαφέρουν, το μόνο στο οποίο μπορούμε να αναφερθούμε με σιγουριά είναι αυτό του Μάξι Λοβέρα. Ο Αργεντινός ολοκλήρωσε το δανεισμό του στην Ομόνοια και επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Ωστόσο οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται να κρατήσουν τον παίκτη και τη νέα περίοδο, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση που θα κρατήσει ο Ολυμπιακός και σύντομα αναμένεται να προκύψουν νεότερα.

Απ’ εκεί και πέρα, υπάρχουν και αρκετές φήμες που εμπλέκουν τους «πράσινους» και για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται οτιδήποτε επισήμως. Το όνομα της Ομόνοιας «παίζει» για την περίπτωση Κωστάκη Αρτυματά, αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνεται. Είναι σίγουρο πως όπου υπάρχουν καλές περιπτώσεις παικτών, η Ομόνοια δεν θα μείνει αδιάφορη και ο διεθνής μέσος συγκαταλέγεται σε αυτή την κατηγορία. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε για να δούμε εάν όντως έχει γίνει κίνηση…

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης