HomeApp Push NotificationΤριάρα στο ΠΑΠ και πήρε το εισιτήριο Ευρώπης ο Άρης!

Τριάρα στο ΠΑΠ και πήρε το εισιτήριο Ευρώπης ο Άρης!

Μεγάλη νίκη για τον Άρη μέσα στο Παπαδόπουλος με 0-3 κόντρα στην Ανόρθωση. Η μεγάλη αυτή νίκη έδωσε στους ”πράσινους” το εισιτήριο για την Ευρώπη και παράλληλα άφησε την ”Κυρία” Κύπρο για την ερχόμενη σεζόν!

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν ορεξάτα στο παιχνίδι και στο πρώτο δεκάλεπτο μπορεί να μην είχαμε την μεγάλη ευκαιρία αλλά η μπάλα ανεβοκατέβαινε συνεχώς στις περιοχές των δύο ομάδων με αρκετές προϋποθέσεις.

Στο 20′ ο Ιωάννου πήρε την πάσα απ’ τον Ουάρντα, μπήκε στην περιοχή αλλά καθυστέρησε και τον πρόλαβε ο Γιαγκό.

Στο επόμενο δεκάλεπτο το παιχνίδι είχε αρκετές διακοπές.

Στο 32′ είχαμε καλή φάση για τον Άρη. Ταχύτατη αντεπίθεση του Τζαβέ από αριστερά, παράλληλο γύρισμα προς τον Μπαμπίκα, έπεσε και μπλόκαρε ο Λόρια.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα οδηγούνταν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ στο 43′ ο Γιαμπλόνσκι έκανε το σουτ με το αριστερό, ο Γιαγκό επωφελήθηκε και από κοντά πλάσαρε εύστοχα τον Λόρια για το 1-0.

thumbnail preview 14 3

Δύο λεπτά αργότερα ο Άρης λίγο έλειψε να βάλει και δεύτερο γκολ αφού Αραγιούρι και Βερχόβετς δεν συνεννοήθηκαν σωστά, ο Σικόρσκι κέρδισε την μπάλα και έφυγε μόνος απέναντι στον Λόρια, καθυστέρησε και όταν πλάσαρε είδε την μπάλα να χτυπάει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο δεύτερο μέρος η Ανόρθωση μπήκε δυνατά και έψαξε την ισοφάριση.

Στο 51′ ο Ουάρντα ελίχθηκε από αριστερά και έδωσε στον Βερχόβετς που έκανε το κοντρόλ, εκτέλεσε αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 62′ ο Άρης διπλασίασε τα τέρματα του, ατομική ενέργεια του Μπαμπίκα από δεξιά και σέντρα στην περιοχή, εκεί που ο Σπόλιαριτς πρόλαβε τον Αμπαρτζουμιάν και με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Λόρια για το 2-0.

thumbnail preview 15 2

Εννιά λεπτά αργότερα ξανά ο Σπόλιαριτς χρίστηκε σκόρερ! Σέντρα του Σικόρσκι από δεξιά, ο Αραγιούρι και ο Σλόγκαρ… πάλεψαν στον αέρα, η μπάλα στρώθηκε στον Σπόλιαριτς ο οποίος από κοντά πλάσαρε εύστοχα για το 3-0.

thumbnail preview 16 2

Στο 80′ ο Λάζαρος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Ιταλό ρεφ για σκληρό τάκλιν.

Στην συνέχεια ο Άρης θα μπορούσε να σκοράρει κι άλλα γκολ αλλά το 0-3 έμεινε μέχρι το τέλος.

Ταυτότητα αγώνα:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Αρτυματάς, Βερχόβετς (53’Ντέλετιτς), Κορέια, Χριστοδουλόπουλος, Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Χουσμπάουερ, Ιωάννου (74’Χρυσοστόμου), Ουάρντα (81’Καλτσάς), Χριστοφή

Στον πάγκο: Τζουρ, Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Αβραάμ, Πόποβιτς, Καλτσάς, Χατζημιτσής, Μότης, Χατζηδημητρίου, Ντέλετιτς, Χρυσοστόμου

ΑΡΗΣ: Βανά, Μπράουν, Σικόρσκι (74’Μουσούντα), Σπόλιαριτς (74’Φράγκος), Ντελμίρο, Καζού, Γιαγκό, Μπρόρσον, Γιαμπλόνσκι, Τζαβέ (61’Σλόγκαρ), Μπαμπίκα (81’Γκαρθία).

Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Σωφρονίου, Γκαρθία, Ανδρέου, Φράγκος, Σίλντενφελντ, Σλόγκαρ, Μουσούντα, Ρονγκάλια, Μπογκνάρ, Κορομά, Σιμιόν.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ουάρντα, Χουσμπάουερ / Τζαβέ, Σπόλιαριτς, Ντελμίρο.

Διαιτητής: Manganiello Gian Luca
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Ομηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
VAR: Rapuano Antonio
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

 

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης