HomeSliderΑΕΚ και Σωφρόνης κοντά σε... γάμο

ΑΕΚ και Σωφρόνης κοντά σε… γάμο

Σε μορφή χιονοστιβάδας αναμένονται οι εξελίξεις στην ΑΕΚ Λάρνακας. Η διοίκηση ανακοίνωσε πριν από λίγο τη λύση της συνεργασίας με τον Άρναλ Κόντε, ο οποίος εκτελούσε χρέη τεχνικού διευθυντή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας Arnal Conde.

O Arnal ανέλαβε τα καθήκοντα του σε μία δύσκολη χρονική στιγμή για την ομάδα μας και προσπάθησε να δώσει λύσεις σε πολλά προβλήματα. Βοήθησε αρκετά στο οργανωτικό κομμάτι και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τις υπηρεσίες και την προσφορά του στην ομάδα μας. Παράλληλα του ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία”.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις των τελευταίων ωρών, αλλαγή αναμένεται να προκύψει και στον πάγκο της ομάδας. Ο Ζοάν Καρίγιο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και ο νούμερο ένα στόχος είναι ο πρώτην τεχνικός του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή.

Ο Κύπριος τεχνικός παρουσιάζεται θετικός να αναλάβει τις τύχες της ομάδας της Λάρνακας και αναμένονται πολύ σύντομα εξελίξεις.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης