HomeSliderΣτην κορυφή ως το τέλος

Στην κορυφή ως το τέλος

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα επέστρεψε ο Απόλλωνας μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ. Οι «γαλάζιοι» δικαίως έφτασαν στο τρίποντο, καθώς ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πλέον είναι στα χέρια ή καλύτερα στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Πετράκη να διατηρηθούν στην πρώτη θέση μέχρι τέλους.

Σαφώς και δεν θα είναι εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά η ομάδα με την εμφάνισή της προχθές έδειξε ότι μπορεί. Ο Γιάννης Πετράκης στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο κατάφερε να επιστρέψει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών και το κυριότερο να διαχειριστεί ορθά το ρόστερ.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός έκανε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο, αφού κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στη νίκη και μάλιστα σε παιχνίδι ντέρμπι που ήταν και εκτός έδρας. Πλέον μπροστά στην ομάδα ξεπροβάλλει το λεμεσιανό ντέρμπι. Παιχνίδι το οποίο έχει και το γόητρο στη μέση. Ο Γιάννης Πετράκης θα πρέπει σε άλλο ένα παιγνίδι να περιμένει να δει ποιους ποδοσφαιριστές θα έχει στη διάθεσή του γιατί προέκυψαν προβλήματα από την προχθεσινή αναμέτρηση.

Ο Πέδρο αποχώρησε έχοντας πρόβλημα στους προσαγωγούς και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα διαφανεί αν είναι κάτι σοβαρό. Στα θετικά η επιστροφή του Νταμπό στην αγωνιστική δράση, όπως επίσης και του Φιλιώτη.

Επίσης, στα θετικά καταγράφεται το γεγονός ότι ο Ντιγκινί βρήκε και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα. Στην ομάδα επέστρεψε το καλό κλίμα και με οδηγό το παιγνίδι στην «Αρένα» η ομάδα θα προετοιμαστεί για το ντέρμπι που ακολουθεί.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης