HomeSliderΜε απαιτήσεις στη Λάρνακα

Με απαιτήσεις στη Λάρνακα

Με απαιτήσεις ταξιδεύει σήμερα στη Λάρνακα η Ομόνοια για αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στις 19:00, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι «πράσινοι» θέλουν να φύγουν από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τη νίκη, έτσι ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης ενόψει και του επαναληπτικού στο ΓΣΠ.

Εξάλλου το Κύπελλο αποτελεί τον μοναδικό στόχο για την Ομόνοια φέτος για να κλείσει τη σεζόν με ένα τρόπαιο, ενώ παράλληλα να εξασφαλίσει και την παρουσία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του χρόνου.

Φέτος το «τριφύλλι» ξεκίνησε ιδανικά με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, αλλά και την είσοδο σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης για δεύτερη σερί χρονιά. Στη συνέχεια όμως τα πράγματα δεν κύλησαν όπως αναμενόταν και η ομάδα της Λευκωσίας έμεινε εκτός του Α’ γκρουπ στο πρωτάθλημα και παράλληλα εκτός της διεκδίκησης του τίτλου και της εξόδου στην Ευρώπη.

Ο προπονητής των «πρασίνων», Νιλ Λένον, αναμένεται να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του για τον σημερινό αγώνα με την Ανόρθωση στη Λάρνακα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ψάλτης, Ματάζου, οι οποίοι έμειναν εκτός στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας παρότι ήταν γραμμένοι στο φύλλο αγώνα, διεκδικούν με αξιώσεις φανέλα βασικού, όπως και ο Μπασιρού, ο οποίος πήρε «ανάσες». Ο Βορειοϊρλανδός προπονητής αναμένεται να παρατάξει την Ομόνοια με επιθετικές διαθέσεις με στόχο το εκτός έδρας γκολ.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης