HomeSliderΆλλη ομάδα στο «Αν. Παπαδόπουλος» !

Άλλη ομάδα στο «Αν. Παπαδόπουλος» !

Όταν φτάνουμε στην ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, είναι καλό να ρίχνουμε μια ματιά και στον βαθμολογικό πίνακα για να βλέπουμε και την πορεία των ομάδων και εκεί φαίνονται τα δυνατά σημεία αλλά και οι αδυναμίες. Μπορεί να υπάρχει ακόμα λίγος δρόμος για το τέλος της φετινής χρονιάς, αλλά αν ρίξουμε μια ματιά στα στατιστικά, μπορούμε να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα της Ανόρθωσης.

Είναι η ομάδα με την καλύτερη συγκομιδή βαθμών στα εντός έδρας παιχνίδια στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Αμμοχώστου μετρά 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα σε αυτή τη διαδρομή. Στα παιχνίδια της πρώτης φάσης η Ανόρθωση ήταν η ομάδα με τη δεύτερη καλύτερη συγκομιδή βαθμών από τους αγώνες που έδωσε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Σε ολόκληρη την περίοδο, που έδωσε 22 αγώνες, μέτρησε 11 νίκες, είχε 5 ισοπαλίες και δέχθηκε 6 ήττες. Στα 11 παιχνίδια που έδωσε εντός έδρας μάζεψε τους 23 από τους 38 βαθμούς, μόλις δύο λιγότερους από τον Απόλλωνα που είναι στην κορυφή. Η ομάδα της Αμμοχώστου μέτρησε σε αυτή τη διαδρομή 7 νίκες, είχε 2 ισοπαλίες και άλλες 2 ήττες.

Όσον αφορά το θεσμό του Κυπέλλου, στην αναμέτρηση με την Πάφο εξήλθε ισόπαλη 0-0, ωστόσο είχε το προβάδισμα με 3-1 από το πρώτο παιχνίδι και δεν χρειάστηκε να… παλέψει ιδιαίτερα για να πάρει το αποτέλεσμα της νίκης. Ακολούθησαν οι αναμετρήσεις με το ΑΠΟΕΛ, όπου η Ανόρθωση έχασε στο ΓΣΠ με 2-1 και ήθελε σκορ ανατροπής στην έδρα της, και αυτό ήταν κάτι το οποίο πέτυχε, αφού με γκολ του Ουάρντα πήρε τη νίκη με 1-0.

Ενόψει των αναμετρήσεων με την Ομόνοια, που ακολουθούν για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, η Ανόρθωση θέλει στο παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης (που είναι εντός έδρας) να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα και να κάνει το πρώτο βήμα για να βρεθεί ξανά στον τελικό. Οι εντός έδρας αγώνες μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα προς αυτό το στόχο και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να αξιοποιήσουν αυτό τον παράγοντα.

Χρίστος Αποστολίδης

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης