HomeSliderΑπόλλων: Ιδανικό ντεμπούτο για τον Πετράκη

Απόλλων: Ιδανικό ντεμπούτο για τον Πετράκη

Ιδανικό ντεμπούτο έκανε ο Γιάννης Πετράκης, αφού ο Απόλλωνας έφυγε με το τρίποντο από την «ΑΕΚ Αρένα» και εκμεταλλευόμενος την ήττα της Ανόρθωσης από την ΑΕΛ βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «γαλάζιοι» υπερισχύουν της ομάδας στην ισοβαθμία (σ.σ. έχουν από 23 βαθμούς), λόγω της νίκης στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Η χαρά για μια σημαντική νίκη επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Πέδρο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Ο Πορτογάλος αμυντικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Ως εκ τούτου ο Ελλαδίτης τεχνικός αναμένει το αποτέλεσμα των εξετάσεων για να δει κατά πόσο ο Πέδρο θα είναι στη διάθεσή του για το ντέρμπι με την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή.

Στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή του Νταμπό, ο οποίος έπαιξε για λίγα λεπτά, όμως έδειξε πόσο σημαντική μονάδα είναι για τη γραμμή κρούσης. Πρόσθετα, ο Φιλιώτης ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά αγωνιζόμενος στη θέση του Πέδρο και σφράγισε την καλή του εμφάνιση με την ασίστ στον Ντιγκινί για το δεύτερο τέρμα του Απόλλωνα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης