HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΣοφρώνης: Θέλω να παίξω και στους ομίλους του Champions League - Είχαμε καυτή έδρα

Σοφρώνης: Θέλω να παίξω και στους ομίλους του Champions League – Είχαμε καυτή έδρα

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ:

Μια πολύ σημαντική για πολλούς λόγους και ο πρώτος είναι για να σβήσουμε τα δυο παιχνίδια με την Ανόρθωση. Είναι ένα πρωτάθλημα πάρα πολύ δύσκολο, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ ποιοτική και οργανωμένη ομάδα που δύσκολα μπορείς να διασπάσεις την άμυνά της. Ξέραμε ότι έχει γρήγορες κάθετες στον χώρο και δημιουργεί προβλήματα. Καταφέραμε και κρατήσαμε μακριά την Πάφο και πιστεύαμε πολύ ότι θα καταφέρουμε να βάλουμε ένα γκολ. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια οι παίκτες, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ήταν μια δύσκολη βδομάδα, δεν κρυβόμαστε. Έχουμε δυο μέρες να ξεκουραστούμε και να ηρεμήσουμε και να πάμε σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι του Άρη, μια ποιοτιτκή ομάδα. Αν δείτε τα ρόστερ των ομάδων, είναι παιχνίδια Ευρωπαϊκά. Βλέπουμε πόσο εύκολα αλλάζουν τα συναισθήματα σε κάθε παιχνίδι. Για πρώτη φορά είχαμε καυτή έδρα, έδωσε μεγάλη δυναμική.

Το γκολ του Ζαμπάλα δίνει κάτι περισσότερο από τη νίκη; Δίνει πάρα πολλά στα αποδυτήρια, στον κόσμο, στην διοίκηση, σε όλους. Θα φέρει μια ηρεμία που είναι πολύ σημαντικό για μένα.

Ο κόσμος ζήτησε το πρωτάθλημα, τι μπορείς να τους πεις; Περάσαμε από πολλές δυσκολίες φέτος. Οι στόχοι της ομάδας είναι εκεί, να διεκδικά τίτλους. Είναι και ένα όνειρο για μένα, συμμετείχα στους ομίλους του Europa League, θέλω να παίξω και στους ομίλους του Champions League.

Υπάρχουν νέα από το ιατρικό δελτίο; Ελπίζουμε να επιστρέψουν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Δηλώσαμε τον Ντονγκαλά να παίξει σήμερα και όχι με τον Άρη. Ελπίζουμε Ντανίλο, Ντέβι, Σάβιτς να τους έχουμε μαζί μας στο επόμενο παιχνίδι”

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης