HomeSliderΘέλει να ξεκινήσει τη δική της αντεπίθεση

Θέλει να ξεκινήσει τη δική της αντεπίθεση

Οι δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει η Νέα Σαλαμίνα μέχρι στιγμής δεν της επέτρεψαν να κάνει το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και για αυτόν το λόγο βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου η κατάσταση παραμένει δύσκολη, αφού ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια με ομάδες που έχουν ως στόχο τον τίτλο και έναν μεσοβδόμαδα με τον Ερμή για το Κύπελλο.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει σήμερα με την Ομόνοια στο «N. Papas Group Αμμόχωστος – Επιστροφή» (16:00 Cytavision Sports 2) και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως στόχο το τρίποντο. Ο Σάββας Δαμιανού θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Βινίσιους, του τιμωρημένου Βαρέλα και του ανέτοιμου Μπέριου.

Είναι όμως σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση ο Βάγκνερ, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Αμμοχώστου φτιάχτηκε για να διεκδικήσει την είσοδό της στην εξάδα, υπάρχει η αισιοδοξία ότι μπορεί να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα. Μια καλή συγκομιδή βαθμών στα παιχνίδια με Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ θα επαναφέρει την καλή ψυχολογία στις τάξεις των ποδοσφαιριστών.

Με αυτόν τον τρόπο θέλει η ομάδα να ξεκινήσει τη βαθμολογική της αντεπίθεση και να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία δεν είναι μεγάλη και αυτό καταγράφεται στα θετικά. Στους τελευταίους δύο αγώνες η Νέα Σαλαμίνα έμεινε αήττητη με Εθνικό (1-1) και Ολυμπιακό (0-0).

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης