HomeSliderΈρχονται διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα

Έρχονται διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα

Η ήττα από την Ανόρθωση έφερε το ΑΠΟΕΛ λίγο πιο μακριά από την κορυφή. Αυτή είναι η λιγότερη ζημιά που δέχθηκε η ομάδα της Λευκωσίας, η οποία καλείται να διορθώσει άμεσα τα λάθη και τις αδυναμίες που παρουσίασε στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου.

Αύριο είναι προγραμματισμένο το νέο ντέρμπι με την Ανόρθωση, αυτή τη φορά για το θεσμό του Κυπέλλου. Το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας με 2-1 και καλείται να υπερασπιστεί αυτό το προβάδισμα μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να περάσει στην ημιτελική φάση.

Υπάρχουν ορισμένες διαφοροποιήσεις όσον αφορά τον καταρτισμό της αποστολής, αφού ο Κβιλιτάια δεν θα δηλώσει παρών και θα είναι εκτός πλάνων όπως οι Ντε Βινσέντι και Νταουσβίλι. Ο Μαγκλίτσα εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει και αυτή αναμένεται να είναι μια από τις αλλαγές που θα γίνουν στην ενδεκάδα. Δηλαδή ο Κροάτης θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης αντί του Γεωργιανού.

Από κει και πέρα, αναμένονται και άλλες αλλαγές από πλευράς τεχνικής ηγεσίας. Ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε η άμυνα στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ικανοποίησε κανέναν και είναι πολύ πιθανόν να δούμε ορισμένες αλλαγές προσώπων. Τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στη μεσαία γραμμή.

Η σημερινή τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει σε απόλυτο βαθμό τις προθέσεις της τεχνικής ηγεσίας, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να θέλει από τους παίκτες του να παρουσιάσουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης