HomeSliderΚαλείται να βάλει ένα τέλος!

Καλείται να βάλει ένα τέλος!

Τέλος στο σερί των πέντε συνεχόμενων ισοπαλιών στο πρωτάθλημα θέλει να βάλει ο Απόλλωνας. Οι «γαλάζιοι», παρά το ότι έχουν πέντε αγωνιστικές να κερδίσουν, παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας και ορίζουν τη μοίρα τους όσον αφορά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Πλέον η προσοχή του Απόλλωνα είναι στραμμένη στο ντέρμπι της Λεμεσού με αντίπαλο τον Άρη. Οι «γαλάζιοι» φιλοξενούν την «ελαφρά ταξιαρχία» στο Τσίρειο στάδιο σε ένα ντέρμπι βαθμών και γοήτρου.

Η επάνοδος στις νίκες είναι το ζητούμενο για τον Απόλλωνα, έτσι ώστε να κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Βέβαια τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα για τους «γαλάζιους», καθώς ο Άρης δεν είναι εύκολη λεία.

Αντίθετα μάλιστα, η «ελαφρά ταξιαρχία» αποτελεί ένα δυνατό τεστ για τον Απόλλωνα. Ο Άρης είναι στο -6 από τον Απόλλωνα και όπως γίνεται αντιληπτό, θα κυνηγήσει τη νίκη, έτσι ώστε να μπει στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Απόλλωνας από την πλευρά του θα παρουσιαστεί με στόχο να πάρει το τρίποντο και να βγάλει παράλληλα εκτός διεκδίκησης τον συμπολίτη του.

Απομένουν επτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και ο Απόλλωνας έχει μία διαφορά ασφαλείας από τις ομάδες που τον καταδιώκουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός.

Ο προπονητής των «γαλάζιων», Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ήδη άρχισε να καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι της Λεμεσού με τον Άρη. Ο Γερμανός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με τον Άρη τον Μαλεκκίδη. Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ θα βρίσκεται και πάλι ο Κατελάρης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αλεσάμι και Βούκασιν Γιοβάνοβιτς έχουν προπονηθεί κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Γερμανού προπονητή.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης