HomeSliderΑγγλία: Ντέρμπι με άρωμα κορυφής

Αγγλία: Ντέρμπι με άρωμα κορυφής

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Λέστερ που θα διεξαχθεί αύριο περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στο «Άνφιλντ» λοιπόν θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι δύο ομάδες έχοντας μόνο ένα βαθμό διαφορά. Οι «αλεπούδες» βρίσκονται στην κορυφή έχοντας 18 βαθμούς, ενώ οι «κόκκινοι» είναι στην 3η θέση με 17 βαθμούς. Γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι το συγκεκριμένο παιγνίδι έχει τεράστια σημασία. Οι «κόκκινοι» έχουν ν’ αντιμετωπίσουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα, με τον Γιούργκεν Κλοπ να πονοκεφαλιάζει κυριολεκτικά ποιους ποδοσφαιριστές θα χρησιμοποιήσει στην άμυνά του αλλά και γενικότερα στο αρχικό σχήμα.

Από την άλλη, η Λέστερ γνωρίζει ότι πηγαίνοντας στο Λίβερπουλ θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή, αλλά θέλει να κερδίσει για να παραμείνει στην κορυφή. Σήμερα θα έχουμε ένα άλλο μεγάλο παιγνίδι, με την Τότεναμ να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι. Τα «σπιρούνια» βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας και σαφέστατα θέλουν να κερδίσουν ώστε ν’ αξιοποιήσουν τις απώλειες του αυριανού ντέρμπι.

Οι «πολίτες» από την άλλη δεν έχουν ξεκινήσει όπως θα ήθελαν τη φετινή σεζόν και χρειάζονται μία νίκη επί μεγάλου αντιπάλου για να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους. Από εκεί και πέρα, η Τσέλσι θα φιλοξενηθεί σήμερα από τη Νιούκαστλ και την αναμένει πολύ δύσκολη αποστολή.

Σήμερα:
14:30 Νιουκάστλ – Τσέλσι
17:00 Άστον Βίλα – Μπράιτον
19:30 Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι
22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Μπρομ

Αύριο:
14:00 Φούλαμ – Έβερτον
16:00 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ
18:30 Λιντς – Άρσεναλ
21:15 Λίβερπουλ – Λέστερ

Δευτέρα:
19:30 Μπέρνλι – Κρίσταλ Πάλας
22:00 Γούλβς – Σαουθάμπτον

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης