HomeSliderΤο... θρίλερ για την εξάδα πλησιάζει στο τέλος του

Το… θρίλερ για την εξάδα πλησιάζει στο τέλος του

Μόλις τρεις ομάδες έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία τους στο πρώτο γκρουπ για την 2η φάση του πρωταθλήματος και οι υπόλοιπες τρεις θέσεις θα κριθούν στις τελευταίες στροφές. Ο Απόλλωνας παραμένει ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, με τους έξι βαθμούς που έχει από τον Άρη και την ΑΕΚ. Αυτές είναι οι τρεις ομάδες που έχουν εξασφαλισμένη θέση στο πρώτο γκρουπ.

ΑΠΟΕΛ, Πάφος, Ανόρθωση και Ομόνοια θα παλέψουν για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις. Δείτε πιο κάτω τη βαθμολογία μαζί με τα παιχνίδια που απομένουν για κάθε ομάδα.

273539209 968715250438778 111264330989841716 n

Όσον αφορά τα παιχνίδια που απέμειναν, σας παρουσιάζουμε πιο κάτω τα δεδομένα για την κάθε ομάδα ξεχωριστά, όσον αφορά τους αγώνες που έχει να δώσει.

ΑΠΟΕΛ
Σήμερα με ΠΑΕΕΚ εκτός
14/02 Με ΑΕΚ εντός
17/02 Με Ανόρθωση εντός
22η αγωνιστική με Ομόνοια (τυπικά εκτός)

Πάφος F.C.
13/02 Με Εθνικός εκτός
18/02 Με Δόξα εκτός
22η αγωνιστική με Άρη εντός

Ανόρθωση
Αύριο με Άρη εντός
14/02 Με Ολυμπιακό εντός
17/02 Με ΑΠΟΕΛ εκτός
22η αγωνιστική με Απόλλωνα εκτός

Ομόνοια
16/02 Με Άρη εκτός
22η αγωνιστική με ΑΠΟΕΛ (τυπικά εντός)

Η 22η αγωνιστική δεν έχει οριστεί ακόμα και από τον βαθμολογικό πίνακα εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς το πόσο… ρευστά είναι τα πράγματα και στο κάτω διάζωμα μετά και την εντυπωσιακή νίκη του Εθνικού στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ομόνοια.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης