HomeSliderΆνετα η Ολλανδία, νίκες για Τουρκία και Ουαλία

Άνετα η Ολλανδία, νίκες για Τουρκία και Ουαλία

Μετά από ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων (τρία επίσημα ματς και δύο φιλικά) η Ολλανδία έδωσε τέλος στην… κατάρα καθώς ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Βοσνίας με σκορ 3-1 και έκανε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 1ο όμιλο της League A του Nations League όπου βρίσκεται.

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ έκλεψε την παράσταση στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα” αφού σκόραρε δις πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο και έδωσε σημαντικό αβαντάζ στην ομάδα του (έφτασε τα 20 γκολ με τους οράνιε), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο καθάρισε το παιχνίδ ο Ντεπάι, με τον Πρέβλιακ να σημειώνει απλά το γκολ της τιμής για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Στην Κωνσταντινούπολη, η Ρωσία προηγήθηκε με τον Τσερίσεβ στο 11′ όμως έμεινε με 10 παίκτες από το 24′ λόγω αποβολής του Σεμένοβ και έτσι άλλαξαν άρδην τα δεδομένα, με την Τουρκία να φέρνει τούμπα το ματς πριν καν κλείσει το ημίχρονο με σκόρερ τους Καραμάν και Ουντέρ. Ο Τοσούν έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Γκιουνές με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 52′, με τους Ρώσους να μειώνουν σε 3-2 στο 57′ με τον Κουζιάεβ χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να πάρουν κάτι από το ματς.

Στο Κάρντιφ, η Ουαλία βρήκε το γκολ που έψαχνε κόντρα στην Ιρλανδία με τον Μπρουκς στο 67′, με το φινάλε να βρίσκει τους Ιρλανδούς να μένουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χέντρικ στο 90+4′ αλλά ταυτόχρονα και άσφαιροι για έκτο σερί ματς, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Στο “Βασίλ Λέφσκι” της Σόφιας, η Φινλανδία πήρε το τρίποντο με 2-1 κόντρα στην Βουλγαρία, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Ρόμπιν Λουντ, να βρίσκει δίχτυα ενώ στα Τίρανα, η Αλβανία επικράτησε 3-1 του Καζακστάν, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από το απίστευτο γκολ από τη σέντρα των Καζάκων στο 24′.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

LEAGUE A

1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ολλανδία – Βοσνία 3-1 (6′ 13′ Βαϊνάλντουμ, 55′ Ντεπάι / 63′ Πρέβλιακ)

Ιταλία – Πολωνία (21:45)

LEAGUE B

3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τουρκία – Ρωσία 3-2 (26′ Καραμάν, 32′ Ουντέρ, 52′ πεν. Τοσούν / 11′ Τσερίσεβ, 57′ Κουζιάεβ)

Ουγγαρία – Σερβία (21:45)

4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βουλγαρία – Φινλανδία 1-2 (68′ πεν. Ίλιεφ / 7′ Πούκι, 45+1′ Λουντ)

Ουαλία – Ιρλανδία 1-0 (67′ Μπρουκς)

LEAGUE C

2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βόρεια Μακεδονία – Εσθονία 2-1 (29′ Τρικόφσκι, 68′ Στογιανόφσκι / 52′ Σάπινεν)

Γεωργία – Αρμενία 1-2 (65′ Καζαϊσβίλι / 33′ Γκαζαριάν, 86′ Ανταμιάν)

4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αλβανία – Καζακστάν 3-1 (16′ Τσικαλέσι, 23′ Ισμαΐλι, 63′ πεν. Μανάι / 24′ Αμπικέν)

Λευκορωσία – Λιθουανία 2-0 (5′ Γιαμπλόνσκι, 20′ Εμπόνγκ)

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης