HomeSliderΑπό ντέρμπι σε ντέρμπι

Από ντέρμπι σε ντέρμπι

Η ΑΕΚ δεν πήρε αυτό που άξιζε στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, αφού έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα ασφαλείας σε αυτό το διάστημα. Αυτό δεν έγινε κι έτσι το δεύτερο ημίχρονο κύλησε σε πολύ πιο αργούς ρυθμούς. Με τον τρόπο αυτό «σφραγίστηκε» το 0-0, ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί τους «κιτρινοπράσινους» σύμφωνα με την απόδοση που είχαν.

Ωστόσο το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ αποτελεί παρελθόν και η προσοχή βρίσκεται στο επόμενο ματς, που είναι επίσης ντέρμπι. Η ΑΕΚ θα πάει στη Λεμεσό την ερχόμενη Κυριακή, όπου στις 19:00 θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Η ομάδα της Λάρνακας έχει τον ίδιο στόχο όπως και σε όλα τα παιχνίδια. Δηλαδή το τρίποντο το οποίο θα τη βοηθήσει να παραμείνει εντός στόχων και να μεγαλώσει τη διαφορά από τον αντίπαλό της.

Ο Νταβίντ Καταλά έχει σαφώς πιο ευνοϊκά δεδομένα σε σχέση με την αναμέτρηση της περασμένης Δευτέρας. Ο Γκουστάβο Λέδες εξέτισε την ποινή του και είναι διαθέσιμος και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Σε αυτή την περίπτωση θα μείνει στον πάγκο ο Άμπραχαμ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν γνωστές οι προθέσεις της τεχνικής ηγεσίας και για τις υπόλοιπες θέσεις στο αρχικό σχήμα, χωρίς να αναμένονται δραματικές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της προηγούμενης Δευτέρας.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης