HomeSlider«Χωριάτικο» πάρτι στο «Emirates»

«Χωριάτικο» πάρτι στο «Emirates»

Πάρτι της Άστον Βίλα στην έδρα της Άρσεναλ. Οι «χωριάτες» πέρασαν με 3-0 από την έδρα της Άρσεναλ και βρέθηκε στην πεντάδα.

Στο 10 μόλις λεπτό ο ΜακΓκίν βρήκε δίχτυα με σουτ του ΜακΓκίν αλλά το γκολ ακυρώθηκες καθώς ο Μπάρκλεϊ που ήταν σε θέση οφσάιντ, εμπόδιζε το οπτικό πεδίο του Λένο ενώ στο 25’ ο Μπάρκλεϊ πέρασε κάθετα στον Τάργκετ, που έκανε το γύρισμα από αριστερά και οι Σακά και Τρεζεγκέ έπεσαν στην μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα του Λένο για το 0-1.

Στο 34ο λεπτό ο Γκάμπριελ πρόλαβε σωτήρια τον Γκρίλις ενώ στο 30’ ο Σακά έκανε το γύρισμα από αριστερά αλλά ο Μαρτίνεθ έσωσε και στο 41’ μετά από νέα σέντρα του Τίρνεϊ ο Λακαζέτ έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά εξ επαφής.

Στο 56’ το σουτ του Γκρίλις πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 61’ ο Χόλντιγκ έχασε απίθανη ευκαιρία.

Τελικά στο 72ο λεπτό ο Μπάρκλεϊ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Γουάτκινς με κεφαλιά εξ επαφής έκανε το 0-2 ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μπάρκλεϊ έσωσε στη γραμμή μετά από σουτ του Γκρίλις.

Και στο 74’ η Βίλα έφυγε στην κόντρα, ο Γκρίλις άνοιξε αριστερά στον Γουάτκινς που με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-3.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Μπεγερίν, Τίρνεϊ, Μαγκαλιάες, Χόλντινγκ, Ελνενί, Παρτέι (46’ Θεμπάγιος), Σακά, Ομπαμεγιάνγκ, Γουίλιαν (65’ Πεπέ), Λακαζέτ (65’ Ενκετιά)

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνεθ, Μινγκς, Τάργκετ, Κονσά, Μπάρκλεϊ, Γκρίλις, Τρεζεγκέ (88’ Ελ Γκαζί), ΜακΓκίν, Κας, Λουίζ, Γουάτκινς

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης