HomeSliderΧρειάζεται μαγικό ραβδάκι ο Μακάρθι

Χρειάζεται μαγικό ραβδάκι ο Μακάρθι

Ο Ιρλανδός Μικ Μακάρθι είναι από χθες ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Η αποστολή του πάρα πολύ δύσκολη αλλά ο ίδιος ζύγισε τα πράγματα που είχε ενώπιον του, αφού παρακολούθησε και την ομάδα από κοντά και αποφάσισε ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «γαλαζοκιτρίνων».

Το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη περίοδο αφού αγωνιστικά ίσως να διανύει μία από τις χειρότερες στην ιστορία του. Σε οκτώ παιγνίδια έχει καταφέρει να μαζέψει μόνο εννέα βαθμούς. Τραγικός απολογισμός για μία ομάδα που θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Είναι αλήθεια ότι ο πρώην προπονητής, Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε χάος πίσω του. Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος. Ομάδα με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα και που αδυνατούν να προσφέρουν.

Ο Μικ Μακάρθι θα χρειαστεί μαγικό ραβδάκι για να βρει λύσει σε σύντομο χρονικό διάστημα σε όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα.

Και το θέμα είναι ότι σε κάθε παιγνίδι η ομάδα θ’ αγωνίζεται με την πλάτη στον τοίχο και για μόνο ένα αποτέλεσμα. Τη νίκη. Οποιεσδήποτε άλλες απώλειες θα είναι καταστροφικές για τους «γαλαζοκίτρινους».

Το ερώτημα είναι αν ο Ιρλανδός θα μπορέσει να βρει λύσεις γιατί όπως προαναφέραμε είναι πολλά τα προβλήματα που πρέπει να λύσει.

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης