HomeΔΙΕΘΝΗΝτεμπούτο με 3άρα για Γκαρσία

Ντεμπούτο με 3άρα για Γκαρσία

Ξεκίνημα με το δεξί για τον Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, από το αριστερό του Νινούα.
Ο «δικέφαλος του Βορρά» τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αλλά επικράτησε 3-1 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 1, λυγίζοντας την πλάστιγγα υπέρ του λίγο πριν το τέλος.

Ο Σφιντέρσκι άνοιξε το σκορ στο 18’ με κεφαλιά, ο Αριγίμπι ισοφάρισε στο 54’ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από ανατροπή του Ίνγκασον. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, αλλά το γκολ δεν ερχόταν και τη λύση έδωσε ο Νινούα που αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή. Αφού με… συστημένη εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-2. Ο Τσόλακ με πέναλτι (για χέρι του Καρασαλίδη) στα… χασομέρια, σφράγισε τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας και αυτόματα συστήματος ήταν φυσικό κι επόμενο να φέρει αλλαγή στη φυσιογνωμία (μικρή ή μεγάλη) του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές του, όπως συμβαίνει άλλωστε σε τέτοιες περιπτώσεις, έδειξαν μεγάλη θέληση για το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως για να δείξουν πράγματα στον νέο τους προπονητή.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν εντυπωσίασε στο πρώτο μέρος, σε επίπεδο δημιουργίας φάσεων, είχε καλή εικόνα και γενικότερα ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης. Είχε τέσσερις καλές στιγμές στο πρώτο μισό του πρώτου μέρους, πατώντας αρκετά στην αντίπαλη περιοχή σε αυτό το διάστημα. Ο Βαρέλα (4’) νικήθηκε από τον Κνετ σε κεφαλιά από κοντά, ο Μουργκ αστόχησε από καλή θέση στο 13’, προτού νικηθεί (18’) κι αυτός από τον Αυστριακό τερματοφύλακα. Η τέταρτη ήταν τελικά η… φαρμακερή, αφού ο Σβαμπ έκανε εξαιρετική μπαλιά, ο Σφιντέρσκι ψιλοκρεμαστή κεφαλιά, με αποτέλεσμα ο Κνετ που γλίστρησε κάπως, να μην μπορέσει να διώξει.

Στο δεύτερο μισό του α’ μέρους, ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά επί της ουσίας δεν απείλησε, αφού η αντίπαλη περιοχή (από την οποία είχε ο τελικές) έμοιαζε με… ναρκοπέδιο για τον ίδιο. ΠΑΟΚ. Μετά το τέρμα της, η ομάδα του Γκαρσία δεν ήταν τόσο επικίνδυνη και είχε μόνο του σουτ του Σβαμπ. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είχε τον έλεγχο της κατάστασης, αφού διατήρησε το προβάδισμα δίχως να δυσκολευτεί.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Λιάβας, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον, Μεντόζα (79′ Αλβαρες), Ντάλσιο, Γιάκολις (79′ Αζάντι), Βέργος (63′ Ντουάρτε), Αριγίμπι, Ντίας (70′ Τσιγγάρας).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ (82′ Ροντρίγκο), Ινγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί (82′ Νινουά), Σβαμπ (61′ Εσίτι), Τζόλης (61′ Μπίσεσβαρ), Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι (66′ Τσόλακ).

sport24.gr

 

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης