HomeSliderΔεν είναι καθόλου τυχαίο...

Δεν είναι καθόλου τυχαίο…

Η σταθερότητα στα αποτελέσματα (έξι συνεχόμενες νίκες) αποτελεί το «κλειδί» μέχρι στιγμής για τον φετινό Απόλλωνα. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή είτε είναι στα καλά της είτε στα κακά της φτάνει στη νίκη και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η καλύτερη άμυνα και επίθεση στο πρωτάθλημα αποδεικνύει ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο Απόλλωνας αυτή την στιγμή παρουσιάζεται ως το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

Ομάδα με βάθος και ποιότητα σε όλες τις γραμμές, με ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν και που μπορούν κάλλιστα να κάνουν την διαφορά.

Ο Ντιγκίνι βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ έχοντας πετύχει μέχρι στιγμής πέντε τέρματα. Καθοριστικά και πολύ σημαντικά που έδωσαν βαθμούς.

Δεν ήταν τυχαία άλλωστε και η επιλογή του αλλά και η επιμονή από πλευράς Σωφρόνη Αυγουστή για να τον φέρει στην ομάδα. Ο Απόλλωνας βρίσκεται στα καλύτερα του σε μία περίοδο όπου θ’ ακολουθήσουν πολύ δύσκολα παιγνίδια

Την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία, ακολούθως θα φιλοξενήσει την Καρμιώτισσα, ενώ εκτός έδρας θ’ αντιμετωπίσει και την ΑΕΚ.

Για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος θα έχει ακολούθως ενώπιον του, το λεμεσιανό ντέρμπι και εκτός έδρας αποστολή με αντίπαλο την ΕΝΠ.

Η ουσία για τον Απόλλωνα είναι να διατηρήσει την σταθερότητα στα θετικά αποτελέσματα. Το μομέντουμ είναι με το μέρος του, όπως και η ψυχολογία που διατηρεί άριστο κλίμα στα αποδυτήρια. Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό για την λεμεσιανή ομάδα αν φυσικά συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει μέχρι στιγμής.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης