HomeSliderΑΠΟΕΛ: Τρίποντο το μοναδικό γιατρικό

ΑΠΟΕΛ: Τρίποντο το μοναδικό γιατρικό

Ακόμα μια δύσκολη βδομάδα φτάνει προς το τέλος της για το ΑΠΟΕΛ. Ο απόηχος της ήττας από την Πάφο ταλαιπώρησε αρκετά τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές του και σήμερα υπάρχει μια καλή ευκαιρία ώστε να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.

Η ομάδα της Λευκωσίας θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ανόρθωση εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα μεταδίδεται από το Cablenet Sports 1. Σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Πάφο, αναμένονται αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο Μερκής είναι πιθανόν να βρεθεί στο κέντρο της άμυνας, ο Νούχιου αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης έναντι του Μπεν Σαχάρ, ενώ τη θέση του Ανουάρ, που είναι τιμωρημένος, θα την πάρει ο Γένσεν. Πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει ως βασικός έχει και ο Εντογκαλά.

Για το ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, αφού η ομάδα έμεινε αρκετά πίσω στη βαθμολογία μετά το πέρας των πρώτων επτά αγωνιστικών. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα στο πρωτάθλημα, ωστόσο για να μπορεί να ελπίζει το ΑΠΟΕΛ σε κάτι καλύτερο, θα πρέπει σήμερα να πάρει το ζητούμενο που είναι οι τρεις βαθμοί.

Όπως όλα τα παιχνίδια έτσι και αυτό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Αυτό δεν είναι καλό για καμία ομάδα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ευνοεί τους «γαλαζοκίτρινους».

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης