HomeΔΙΕΘΝΗΟ Λουκ Σο αγωνίστηκε στο Euro με σπασμένα πλευρά!

Ο Λουκ Σο αγωνίστηκε στο Euro με σπασμένα πλευρά!

Ο Λουκ Σο πραγματοποίησε καταπληκτικές εμφανίσεις στο Euro 2020, συνεχίζοντας τις εκπληκτικές επιδόσεις που είχε σημειώσει στην περασμένη Πρέμιερ Λιγκ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, ο 26χρονος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε στη διοργάνωση με σπασμένα πλευρά.

Οι πληροφορίες λένε πως τραυματίστηκε στο παιχνίδι της φάσης των «16» κόντρα στη Γερμανία ωστόσο συνέχισε να παλεύει για τη χώρα του παρά τον πόνο που του προκαλούσε ο τραυματισμός.

Αυτή την περίοδο, ο Σο βρίσκεται στη Μύκονο όπου πραγματοποιεί τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με αρκετούς συμπαίκτες του από την εθνική ομάδα.

Την ίδια στιγμή στο Μάντσεστερ, οι γιατροί της Γιουνάιτεντ θέλουν να επιστρέψει ο αριστερός φουλ-μπακ από τις διακοπές του έτσι ώστε να υπάρξει ακριβής διάγνωση για το μέγεθος της ζημιάς και το χρόνο που θα μείνει εκτός ο παίκτης.

Στην Γιουνάιτεντ ήδη αναμένεται να χάσουν τον Ράσφορντ λόγω του χειρουργείου που θα κάνει στον ώμο του και δεν θέλουν να συμβεί και το ίδιο με τον Σο, με τα φιλικά προετοιμασίας να έχουν ήδη ξεκινήσει και την ομάδα να προετοιμάζεται για το εναρκτήριο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στη μισητή αντίπαλο Λιντς Γιουνάιτεντ στις 14 Αυγούστου.

Πηγή: england365.gr

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης