HomeSlider«Καθάρισε» με Σαντίκ η Δόξα!

«Καθάρισε» με Σαντίκ η Δόξα!

Με δύο γκολ του Σαντίκ (62’ πεν, 71΄) η Δόξα Κατωκοπιάς επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας με 2-0 στο Μακάρειο στάδιο, σε εξ’ αναβολής αγώνα για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta. Η ομάδα της Κατωκοπιάς βρίσκεται στην 6η θέση με έντεκα βαθμούς. Η Νέα Σαλαμίνα έμεινε 13η με τρεις βαθμούς.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 13’ και ήταν για τη Δόξα Κατωκοπιάς. Ο Λουίς Κάρλος βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση, αλλά το σουτ έκανε πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κίσσα. Η Νέα Σαλαμίνα απείλησε στο 17’ με το σουτ του Οσέι από μακριά, αλλά η μπάλα πέρασε έξω. Η ομάδα της Κατωκοπιάς έφτασε κοντά στο γκολ στο 24’ όταν μετά από μπαλιά του Εγγλέζου, ο Μέσκα έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε έξω. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Εγγλέζου στο 27’.

Η ομάδα της Αμμοχώστου στο 34’ θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά το δυνατό σουτ του Σιαθά πέρασε έξω. Τρία λεπτά αργότερα (37’) ένα σουτ του Ασαμόα πέρασε έξω. Στο 44’ ο Λουίς Κάρλος έκανε την κεφαλιά από καλή θέση, αλλά ο Κίσσας πρόλαβε και μπλόκαρε. Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε Δόξα Κατωκοπιάς και Νέα Σαλαμίνα να είναι ισόπαλες 0-0.

Στην επανάληψη η Δόξα μπήκε πιο επιθετικά από τη Νέα Σαλαμίνα και απείλησε στο 49’ με το σουτ του Οιβέιρα, που πέρασε όμως έξω. Ένα λεπτό αργότερα (50’), ο Σαντίκ από καλή θέση έκανε το σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα έξω.

Τελικά η υπεροχή της Δόξας Κατωκοπιάς απέφερε καρπούς στο 62’. Συγκεκριμένα, στο 61’ η ομάδα της Κατωκοπιάς κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Βινίσιους. Ο Σαντίκ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και στο 62’ «έγραψε» το 1-0 για της γηπεδούχο ομάδα! Η Νέα Σαλαμίνα ήταν ανήμπορη να αντιδράσει και η Δόξα ήταν η ομάδα, που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 68’ το σουτ του Εγγλέζου βρήκε σε ετοιμότητα τον Κίσσα που μπλόκαρε. Η Νέα Σαλαμίνα πάντως έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 69’ με το σουτ του Οσέι, αλλά ο Σισκόφσκι έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα (71’) η Δόξα έκανε το 2-0 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Ο Σαντίκ από καλή θέση έκανε το δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0! Στο 76’ η κεφαλιά του Πάντιτς δεν ανησύχησε τον Κίσσα, ο οποίος μάζεψε.

Η Νέα Σαλαμίνα έχασε δύο καλές ευκαιρίες σε ένα δίλεπτο για να σκοράρει. Αρχικά στο 84’ η κεφαλιά του Ντανίλο βρήκε στο δοκάρι! Δύο λεπτά αργότερα (86’) ο Σισκόφσκι απέκρουσε το δυνατό σουτ του Κρεάν.

Δόξα: Σισκόφκσι, Πάντιτς, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς, Μουκτάρης, Ολιβέιρα (89’ Φιρμίνιο), Σαντίκ, Λουίς Κάρλος (Οικονομίδης 80’), Ασαμόα, Μέσκα (Κωμοδίκης 73’), Μιντίκκης

Νέα Σαλαμίνα: Κίσσας, Σμοβς, Λοράν, Βαρέλα, Ντανίλο, Παύλου (Μόντες 77’), Βινίσιους, Οσέϊ, Σιαθάς (Ανδρέου 53’), Χριστοφόρου, Κονφέ (Κρεάν 53’).

Κίτρινη: Βινίσιους

Διαιτητής: Θεουλής Χρυσοβαλάντης (Γεωργίου Χαράλαμπος, Χρίστου Ε. Χρίστος)

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης