HomeΑπόψεις - ΆρθραΈτσι θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ με την Ομόνοια

Έτσι θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ με την Ομόνοια

Η Ομόνοια μετράει πλέον αντίστροφα για την «παρθενική» της εμφάνιση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «πράσινοι» μπαίνουν από την αρχή στα «βαθιά», καθώς φιλοξενούνται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στις 19:55.

Η Ομόνοια θα πρέπει να παρουσιαστεί αρκετά διαβασμένη στο παιχνίδι, έτσι ώστε να καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Το έργο των «πρασίνων» δεν θα είναι εύκολο απέναντι σε μία ομάδα με τις επιθετικές αρετές του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του βορρά» αναμένεται να βάλει ασφυκτική πίεση στην Ομόνοια από την αρχή της αναμέτρησης.

Με σύστημα 3-4-3 αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Ομόνοια την ερχόμενη Πέμπτη. Ο προπονητής του «δικέφαλου του βορρά» δεν θα έχει στη διάθεση του για τον αγώνα τους Ελ Καντουρί και Κρέσπο. Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ζίφκοβιτς με τριάδα στην άμυνα τους Μιχαηλίδη, Ίγκνασιν και Βαρέλα. Σβαμπ και Εσιτί θα είναι στη μεσαία γραμμή. Ουαγκέ και Γιαννούλης θα είναι στο δεξί και αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής αντίστοιχα. Αντρίγια Ζίφκοβιτς και Τζόλης αναμένεται να είναι στο δεξί και αριστερό «φτερό» αντίστοιχα με τον Τσόλακ στην κορυφή της επίθεσης.

Χρίστος Τζιοβάνη

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης