HomeSliderΣπουδαία παιχνίδια στην πρεμιέρα

Σπουδαία παιχνίδια στην πρεμιέρα

Παιχνίδι τεράστιου ενδιαφέροντος θα γίνει απόψε στις 22:00 στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ αφού η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Τόμας του Τούχελ, είναι το φαβορί του αγώνα αφού παρά το σχετικά κακό ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα Γαλλίας, βρήκε πατήματα και ρυθμό, μετρά 5 συνεχόμενες νίκες και έχει γενικότερα μια πολύ καλή εικόνα τις τελευταίες εβδομάδες.

Από την άλλη, οι «κόκκινοι διάβολοι», δεν βρίσκονται και στην καλύτερη φάση τους αν και η νίκη απέναντι στην Νιούκαστλ έδειξε σημάδια αντίδρασης, μετά φυσικά την εντός έδρας συντριβή από την Τότεναμ με 1-6.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετρά 3 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 5 τελευταία παιχνίδια ενώ το ερχόμενο Σάββατο έχει πολύ δύσκολη δοκιμασία, αφού αντιμετωπίζει την Τσέλσι εντός έδρας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Παρισιού δεν υπολογίζει τον διεθνή Ιταλό μέσο, Μάρκο Βεράτι, ο οποίος επέστρεψε τραυματίας από τις υποχρεώσεις με την Εθνική Ιταλίας και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις περίπου εβδομάδες, χάνοντας έτσι και το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στην Μπασακσεχίρ.

Επιπλέον, τον αγώνα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναμένεται να χάσουν και οι Ικάρντι, Μπερνάτ , Κέρερ και Παρέδες.

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ, απέκτησε την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, τον πρώην επιθετικό της Παρί, Έντισον Καβάνι, ο οποίος την Κυριακή έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και ίσως πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του απέναντι στην Παρί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ίδιο ενδεχόμενο παίζει και για το έτερο απόκτημα της ομάδας του Μάντσεστερ, Άλεξ Τέγιες, με τον αριστερό ακραίο αμυντικό, να έχει κάποιες πιθανότητες για να ξεκινήσει και αυτός στον αγώνα.

Η Παρί είναι πιο φορμαρισμένη και σταθερή τις τελευταίες εβδομάδες, έχει ωστόσο κάποιες σημαντικές απουσίες. Στην αντίπερα όχθη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δείξει ότι επιθετικά τουλάχιστον όταν βρεθεί στην μέρα της μπορεί να κάνει την ζημιά, έτσι αναμένεται ένα αρκετά απρόβλεπτο παιχνίδι.

Απόψε στις 22:00, Λάτσιο και Ντόρτμουντ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο κατ’ εξοχήν επιθετικές ομάδες.

Οι «Λατσιάλι», δεν ξεκίνησαν όπως αναμενόταν στο πρωτάθλημα της Ιταλίας αφού σε 4 παιχνίδια μετρούν δύο ήττες, μια ισοπαλία και μόλις μία νίκη. Την Κυριακή μάλιστα, έχασαν με 3-0 εκτός έδρας από την Σαμπντόρια.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, μετρά 3 νίκες σε 4 παιχνίδια με μόλις 1 ήττα με πιο πρόσφατο παιχνίδι της αυτό του Σαββάτου απέναντι στην σκληροτράχηλη Χόφενχαϊμ, το οποίο και νίκησε δύσκολα με 1-0.

Η ομάδα του Λουσιάν Φαβρ, έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Χόφενχαϊμ καθότι θα παραταχθεί με πολλές απουσίες, αφού οι Ακαντζί, Ζαγκαντού, Αζάρ, Σμέλτσερ και Σουλτς θα μείνουν εκτός.

Στην ομάδα της Ρώμης, το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, αφού εκτός από την μέχρι τώρα κακή πορεία στο πρωτάθλημα, αβέβαιο κρίνεται το μέλλον του προπονητή της, Σιμόνε Ιντζάκι, με ιταλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Κλαούντιο Λοτίτο, εξετάζει άλλες περιπτώσεις προπονητών μεταξύ των οποίων και αυτή του πρώην προπονητή της Γιουβέντους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Σε κάθε περίπτωση και παρά τις όποιες απουσίες η αγωνιστική φιλοσοφία των ομάδων τα τελευταία χρόνια είναι λίγο πολύ γνωστή, οπότε αναμένεται να υπάρξει ένα αρκετά επιθετικό παιχνίδι.

Αναλυτικά το αποψινό πρόγραμμα:

19:55 Ζενίτ – Κλαμπ Μπριζ

19:55 Ντιναμό Κιέβου – Γιουβέντους

22:00 Λειψία – Μπασάκσεχιρ

22:00 Ρεν – Κράσνονταρ

22:00 Λάτσιο – Ντόρτμουντ

22:00 Τσέλσι – Σεβίλλη

22:00 Μπαρτσελόνα – Φερετσβάρος

22:00 Παρί Σ.Ζ. – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Λοΐζος Μωυσέως

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης