HomeSlider«Έτοιμη» η περίπτωση του Φαμπιάνο-Υποστηρίζουν στην Ελλάδα

«Έτοιμη» η περίπτωση του Φαμπιάνο-Υποστηρίζουν στην Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς έχει ήδη «έτοιμη» την περίπτωση του Φαμπιάνο της Ομόνοιαςγια τη θέση του τερματοφύλακα, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας, sdna.gr, ενώ παράλληλα παρακολουθεί με ενδιαφέρον και άλλες υποθέσεις…

Αναλυτικά το δημοσίευμα του sdna.gr: «Η ισπανική εφημερίδα AS γράφει για το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Ζοσέ Σα.

Όπως σημειώνεται, οι πρωταθλητές Ισπανίας αναμένεται να παραχωρήσουν δανεικό τον δεύτερο τερματοφύλακά τους καθώς ο Ίβο Γκρμπιτς ζήτησε να φύγει για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Επίσης, δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα παραμείνει ως βασικός τερματοφύλακας ο Γιαν Όμπλακ, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Συγκεκριμένα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να ετοιμάζει πρόταση ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ για τον Σλοβένο πορτιέρο.

Το δημοσίευμα αναφέρει ονόματα άλλων τερματοφυλάκων που είναι στη λίστα της Ατλέτικο ανάμεσα στους οποίους είναι και του Σα. Στο στόχαστρο είναι και ο  Πάου Λόπες της Ρόμα, αλλά και ο Ρομπέρτο Χιμένεθ.

Όπως και να έχει, πάντως, στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο πώλησης του Σα. Και κινούνται επ’ αυτού. Εχουν ήδη «έτοιμη» την περίπτωση του Φαμπιάνο της Ομόνοιας, ενώ παράλληλα παρακολουθούν με ενδιαφέρον και άλλες υποθέσεις».

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης