HomeSliderΟ Ματ και ο «Τρίσκο»-Τα δεδομένα

Ο Ματ και ο «Τρίσκο»-Τα δεδομένα

Το άκουσμα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για την απόκτηση του Ματ Ντάρμπισιρ από τη μια σκόρπισε χαρά στους οπαδούς, από την άλλη όμως έφερε και μία ανησυχία…

Αναμφίβολα από τη στιγμή που η ομάδα της Λάρνακας απέκτησε τους Ολατούντζι και Ρομό άπαντες θεώρησαν ότι το κεφάλαιο επίθεση έχει κλείσει, καθώς υπάρχει και ο Ιβάν Τρισκόφσκι.

Το ερώτημα που απασχολεί τους οπαδούς της ΑΕΚ λοιπόν είναι το εάν ενδεχόμενη απόκτηση του Ματ Ντάρμπισιρ συνεπάγεται με αποχώρηση του Τρισκόφσκι.

Ο 34χρονος Βορειομακεδόνας επιθετικός της ομάδας της Λάρνακας έχει συμβόλαιο μέχρι την 31η Μαΐου το 2022 και αυτή την περίοδο βρίσκεται με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Όσον αφορά τον 35χρονο Άγγλο επιθετικό της Μακάρθουρ έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου το 2022, αλλά φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του στην Κύπρο. Ο πρώην επιθετικός της Ομόνοιας ήδη φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Άρη Λεμεσού και της Πάφος FC.

Η αλήθεια να λέγεται το ενδεχόμενο αποχώρησης του Τρισκόφσκι από την ΑΕΚ δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ο παίκτης βέβαια είναι χαρούμενος στην ομάδα και λογικά θα παραμείνει και τη νέα σεζόν. Πάντως ενδεχόμενη απόκτηση του Ντάρμπισιρ-εάν πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον- δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει κάποιος να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, έτσι ώστε να υπάρξει χώρος…

Ο «Τρίσκο» μπορεί να συνυπάρξει στην ίδια ενδεκάδα με τον Ντάρμπισιρ (δεδομένου ότι θα αποκτηθεί). Ο αρχηγός της ΑΕΚ ας μην ξεχνάμε μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις, όπως άκρα της επίθεσης, πίσω από τον επιθετικό.

Μιζούρι Φοξ Τρότερ

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης