HomeSliderΟ Μικέλ Ντισκέρουτ ενδιαφέρει την Ομόνοια

Ο Μικέλ Ντισκέρουτ ενδιαφέρει την Ομόνοια

Ο Νορβηγός Μικελ Ντισκέρουτ (Mikkel Morgenstar Pålssønn Diskerud ή Mix Diskerud) φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες ότι είναι ο ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει την Ομόνοια.

Ο 30χρονος με Αμερικανικό διαβατήριο αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και οι «πράσινοι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές μαζί του, αν δεν έχει ήδη προκύψει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Μικέλ Ντισκέρουτ αγωνιζόταν ως δανεικός από τον Ιανουάριο στην Τουρκική Ντενιζλισπόρ και είναι χωρίς συμβόλαιο πλέον.

Ο 30χρονος Νορβηγός αγωνίστηκε στην Γάνδη, στην Ρόζενμποργκ, στην Γκέτεμποργκ ενώ είχε αποκτηθεί από την Μάντσεστερ Σίτι τον Ιανουάριο του 2018. Νωρίτερα αγωνιζόταν στην Νιου Γιορκ Κόσμος, που συνιστά αδελφικό σωματείο για τους «πολίτες».

Ο Νορβηγός μέσος έγινε παίκτης της Νιου Γιορκ πριν την έναρξης της σεζόν του 2015 και πραγματοποίησε 27 συμμετοχές υπό τις οδηγίες του τότε τεχνικού Τζέισον Κρέις σκοράροντας 3 γκολ και μοιράζοντας 1 ασίστ.

Ωστόσο, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Πάτρικ Βιεϊρά, ο Ντίσκερουντ έχασε τη θέση του στο βασικό σχήμα. Έτσι, ολοκλήρωσε το 2016 με 12 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα μετρώντας ένα γκολ και 2 ασίστ.

Τον Μάρτιο του 2017 αγωνίστηκε ως δανεικός στη Γκέτεμποργκ, επιστρέφοντας στη Σκανδιναβία μετά από τη θητεία του στις νορβηγικές Στάμπεκ και Ρόζενμποργκ, Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2016 μετά από μία ανώνυμη ψηφοφορία, οι παίκτες του MLS τον ανέδειξαν ως τον πιο υπερτιμημένο παίκτη στο πρωτάθλημα.

Μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος αλλά και στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

match.cy team

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης