HomeΟΜΑΔΕΣΞεκίνησε για περίπατο, αλλά μετά ζορίστηκε (vid)

Ξεκίνησε για περίπατο, αλλά μετά ζορίστηκε (vid)

Πέρασε νικηφόρα από το Δασάκι επικρατώντας με 2-1 του Εθνικού Άχνας η Ομόνοια που άρχισε πολύ καλά το ματς και έδειχνε άνεση…για τη νίκη, ζορίστηκε όμως από την αποβολή του Λάνγκ  και  μετά  αφήνοντας την πρωτοβουλία στον αντίπαλο.   Ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς, έχοντας αγώνα περισσότερο από τον Απόλλωνα που αγωνίζεται αύριο με τον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι πήραν τη νίκη με τα γκολ των Μποτεάκ και Ντούρις στο Α’ ημίχρονο, ενώ τελείωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Λανγκ στη φάση που κέρδισε πέναλτι (66′) ο Εθνικός και διαμορφώθηκε το τελικό 2-1 με το γκολ του Ζάκπα.

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ κυριάρχησε μέχρι το ημίωρο, διάστημα στο οποίο πέτυχε τα δύο γκολ, στο 14΄με τον Μποτεάκ σε φάση που δεν ξεκαθάρισε ο τηλεοπτικός φακός αν πέρασε τη γραμμή τέρματος η μπάλα στο πλασέ του Γάλλου και στο 27’ με τον Ντούρις να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ομόνοιας.

Ανέβασε απόδοση στη συνέχεια ο Εθνικός και προσπάθησε να αντιδράσει.  Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο σκορ στο 66’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζάκπα, ενώ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Λανγκ που ανέτρεψε τον Κονέ . Με το αριθμητικό πλεονέκτημα ο Εθνικός προσπάθησε για την ισοφάριση, δεν μπόρεσε όμως να αξιοποιήσει 2-3 καλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

ΕΘΝΙΚΟΣ  : Στρατηλάτης, Περατικός (47′ Κονέ), Παπαγεωργίου, Χαραλάμπους, Ντος Σάντος, Ντολεζάλ (73′ Μ. Ηλία), Κουντόμπιακ (59′ Μιγκελίτο), Ζάκπα, Γκούρουπετς, Χριστοφή, Σάβιτς.

ΟΜΟΝΟΙΑ    : Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέζιακς, Σέχου, Γκόμεθ (55′ Κούσουλος), Ασάντε (69′ Γκόμες), Μποτεάκ, Σενέ (61′ Τζιωνής), Ντούρις.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσοβαλάντης Θεουλή (Μ. Σωτηρίου, Γ. Σάββα )Ι. Κάττου (Μ. Ιωάννου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χριστοφή, Κονέ / Σέχου, Ντούρις

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Λανγκ

 

 

 

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης