HomeSliderΤεράστια  νίκη για τον Ερμή

Τεράστια  νίκη για τον Ερμή

Τεράστια νίκη για τον Ερμή καθώς επικράτησε της Καρμιώτισσας με 0-1 στο Παφιακό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.  Το γκολ για τους φτεροπόδαρους οι οποίοι πλέον ξεπέρασαν κατά ένα βαθμό την αντίπαλο τους, σημείωσε ο Χολτ με καρφωτή κεφαλιά στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 6’  έγινε  η  πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι  με την κεφαλιά του Οικονόμου  στο δοκάρι.

Ο Ερμής προσπάθησε να κτυπήσει με αντεπιθέσεις και είχε ένα σουτ με τον Κυριακίδη στο 21’ το οποίος όμως ήταν άστοχο. Στο 32’ ο Μέιρα επιχείρησε μακρινό και δυνατό σουτ, η μπάλα όμως κατέληξε στην αγκαλιά του Κυριακίδη.

Στο 49’ ο Ερμής έφτασε κοντά στο γκολ με τον Ρουσιά που είδε εκτός εστίας τον Κυριακίδη αλλά έκοψε πάνω στην γραμμή ο Πέρεζ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό απείλησαν οι γηπεδούχοι μετά το λάθος στην άμυνα, ο Ρομό πήγε να το εκμεταλλευτεί αλλά το σουτ του πέρασε εκτός.

Στο 57’ ο Καικέ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε καρφωτή κεφαλιά του Ρομό, στην καλύτερη φάση του αγώνα μέχρι εκείνο το λεπτό.

Στο 74’ ο Ερμής άνοιξε το σκοραρε με τον Χολτ ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 0-1

Καρμιώτισσα: Κυριακίδης, Οικονόμου, Ρόμο, Μ. Σασί, Χριστοφή, Πέρεζ, Ι. Σασί, Μαλεκκίδης, Χατζηβασίλης (Καπαρτής 65′), Χρίστου (Φράγκου 81′), Ρεϊνολντς

Ερμής: Καϊκέ, Καραγκούνης, Δημητρίου, Μέιρα (Παραγκούλκοφ 55′), Ρουσιάς (Γαβριήλ 82′), Ντα Σίλβα (Κονέ 46′), Ντιας, Χολτ, Κυριακίδης, Σιντιμπέ, Λέμος

Σκόρερς: -/ Χολτ

Κίτρινες Κάρτες: Ι. Σασί / Παραγκούλκοφ

Διαιτητής: Ιωάννης Αναστασίου

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης