HomeΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΠήρε το Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Ανόρθωση(vid)

Πήρε το Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Ανόρθωση(vid)

«Κυανόλευκο»  το ντέρμπι της Αμμόχωστου. Η Ανόρθωση με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Μανιά, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ επικράτησε με 4-1 της Νέας Σαλαμίνας στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ενα σκορ μη αντιπροσωπευτικό   της απόδοσης  των δύο ομάδων  αφού στην  επανάληψη η Νέα Σαλαμίνα πίεσε και έχασε ευκαιρίες.

Ο Ελλαδίτης επιθετικός  πέτυχε το  πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Ανόρθωσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 10’,  και τέσσερα λεπτά αργότερα σημείωσε με κεφαλιά (έπειτα από  σέντρα του Γκαλίτσιου) το 2-0, ενώ στο 55′ με δεύτερο πέναλτι ολοκλήρωσε το χατ τρικ και αντικαταστάθηκε ένα λεπτό αργότερα από τον Κβιλιτάια.

Η Νέα Σαλαμίνα μείωσε προσωρινά σε 2-1 στο 39’ με το Βαρέλα, είχε δοκάρι με τον Ουρουγουανό στο 70’ για να μειώσει σε 3-2, όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το 48’ λόγω αποβολής του Αμπαρτζουμιάν με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πέραν του Αμπαρτζουμιάν ο διατητής Κωνσταντίνος Φελλάς απέβαλε και τον προπονητή της Νέας Σαλαμίνας, Πάμπο Χριστοδούλου με δύο κίτρινες σε διάστημα δύο λεπτών (77’ και 79’).

Αμφισβήτησαν έντονα οι ερυθρόλευκοι τον καταλογισμό του πρώτου πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αντιόλο στον Αμπαρτζουμιάν, με τις επαναληπτικές προβολές   να μην  δείχνουν παράβαση. Το σκορ διαμόρφωσε ο Μπράνκο Βργκοτς με κεφαλιά στο 78’.

Νέα Σαλαμίνα  : Βεσελόφσκι, Χριστοφόρου, Ανδρέου (72′ Μόντες), Αντιόλο, Τσμοβς (46′ Κρεάν), Λοράν, Βινίσιους, Κονφέ, Οσέι (61′ Σιαθάς), Βαρέλα, Ντανίλο.

Ανόρθωση  : Λόρια, Γκαλίτσιος, Βργκοτς, Σίλντενφελντ, Κορέια, Κ. Αρτυματά, Χουσμπάουερ, Μίχα (56′ Μαργκάσα), Αμπαρτζουμιαν, Ελουντού, Μανιάς (56′ Κβιλιτάια).

Σκόρερ: 39′ Βαρέλα / 10′ (πεν.), 14′, 55′ (πεν) Μανιάς, 78′ Βργκοτς.

Κίτρινες: 9′ Ντανίλο, 40′ Χριστοφόρου, 64′ Βαρέλα, 77′, 79′ Πάμπος Χριστοδούλου / 23′ Γκαλίτσιος, 29′, 48′ Αμπαρτζουμιάν, 64′ Βργκοτς.

Αποβολές: Πάμπος Χριστοδούλου / Αμπαρτζουμιάν.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Φελλάς.

 

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης