HomeΔΙΕΘΝΗΓκέλα για την Τσέλσι

Γκέλα για την Τσέλσι

Γκέλα ολκής για την Τσέλσι, που πλήρωσε τα τραγικά λάθη στην άμυνα και κόλλησε στο 3-3 μέσα στην έδρα της με τη Σαουθάμπτον.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο ΜακΚάρθι πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε διαδοχικά σουτ των Τσίλγουελ και Χάβερτς ενώ στο 9’ ήταν η σειρά του Κέπα να διώξει με τα πόδια μετά από κοντινό πλασέ του Άνταμς.

Στο 14’ μετά από σέντρα του Τσίλγουελ από αριστερά, ο Βέρνερ βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ ενώ στο 15’ ο Γερμανός άδειασε με προσποίηση τον Μπεντνάρεκ, πάτησε περιοχή και συνέκλινε από αριστερά και με ιδανικό διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0.

Στο 26’ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Σαουθάμπτον, ο Γουόκερ Πίτερς έκοψε τον Μάουντ, αλλά στο 29’ ο Ζορζίνιο έβγαλε μαγική κάθετη στον Βέρνερ, που έφυγε στην πλάτη της άμυνας των «αγίων», πέρασε την μπάλα πάνω από τον ΜακΚάρθι και με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Στο 31’ μετά από κόρνερ ο Ζουμά πήρε την κεφαλιά αλλά ο ΜακΚάρθι έδιωξε σε νέο κόρνερ και στο 39’ ο Βέρνερ από δεξιά έκανε το σουτ αλλά αστόχησε.

Ωστόσο στο 43’ ο Χάβερτς έχασε στο κέντρο, ο Άνταμς πέρασε με τη μία κάθετα στον Ινγκς, που απέφυγε και τον Κέπα και πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 2-1.

Στο 54ο λεπτό το σουτ του Ινγκς έξυσε το δοκάρι του Κέπα, ο οποίος στο 57’ έκανε το… έγκλημα. Ο Ζουμά του γύρισε την μπάλα προς τα πίσω, εκείνος έκανε τσαφ και ο Άνταμς του έκλεψε, αρχικά ο Κρίστενσεν και το δοκάρι έσωσαν την Τσέλσι αλλά η μπάλα στρώθηκε εκ νέου στον Άνταμς που από κοντά έκανε το 2-2 με σουτ.

Ωστόσο με τη σέντρα σχεδόν, ο Πούλισικ έβγαλε κάθετα στον Βέρνερ, εκείνος με τη μία γύρισε από δεξιά στον Χάβερτς, που από κοντά πλάσαρε για το 3-2.

Στο 76ο λεπτό μετά από κόρνερ, ο Χάβερτς πήρε μόνος την κεφαλιά αλλά αστόχησε, ενώ στο 78’ το διαγώνιο σουτ του Άνταμς από δεξιά, πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 81ο λεπτό ο Γουόλκοτ έκανε το γύρισμα και το σουτ από το πέναλτι αλλά ο Κέπα έσωσε αλλά στο 90+2’ ο Βέστεργκαρντ με κεφαλιά μετά από σουτ του Γουόλκοτ από δεξιά, έκανε το 3-3.

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ζουμά, Κρίστενσεν, Τσίλγουελ, Ζορζίνιο, Μάουντ (72’ Ζίγες), Καντέ, Πούλισικ (87’ Τζέιμς), Χάβερτς, Βέρνερ (90’ Έιμπραχαμ)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Γουόκερ Πίτερς, Μπεντνάρεκ, Βέστεργκαρντ, Μπέρτραντ, Γουόρντ Πρόουζ, Ρέντμοντ (77’ Τέλα), Ρομέου (87’ Λονγκ), Γουόλκοτ, Άνταμς (87’ Ντιαλό), Ινγκς

Σήμερα
14:30 Έβερτον-Λίβερπουλ 2-2
17:00 Τσέλσι-Σαουθάμπτον3-3
19:30 Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ
22:00 Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Αύριο
14:00 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Φούλαμ
16:00 Κρίσταλ Πάλας-Μπράιτον
18:30 Τότεναμ-Γουέστ Χαμ
21:15 Λέστερ-Άστον Βίλα
Μεθαύριο
19:30 Γουέστ Μπρομ-Μπέρνλι
22:00 Λιντς-Γουλβς

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης