HomeΕΛΛΑΔΑΒιεϊρίνια: Επαφές με Φερέιρα και Ρέμπε για το ρόλο του στον ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: Επαφές με Φερέιρα και Ρέμπε για το ρόλο του στον ΠΑΟΚ

Το θέμα με το Βιεϊρίνια απασχολεί συνολικά τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μετά τη δήλωση αποχαιρετισμού του Πορτογάλου ακολούθησε η πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη να επικοινωνήσει μαζί του και στην ουσία να διαλύσει και όσες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί στις διαπραγματεύσεις που προηγήθηκαν.

Στην επαφή αυτή ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση στο Βιεϊρίνια και έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να κρατήσουν την πόρτα ανοικτή για τον μέχρι πρότινος αρχηγό της ομάδας. Βέβαια για να προχωρήσει η συμφωνία με το Βιεϊρίνια, χρειαζόταν και η συγκατάθεση των επικεφαλής του αγωνιστικού.

Το σίγουρο είναι ότι το θέμα του Πορτογάλου έχει πάψει πλέον να είναι οικονομικό, ή τουλάχιστον μόνο οικονομικό. Και αυτό διότι μετά την επαφή του με τον Ιβάν Σαββίδη είχε επαφές και με τον Όλαφ Ρέμπε αλλά και τον Αμπέλ Φερέιρα για να διαπιστωθεί ποιος θα είναι ο ρόλος του μέσα στην ομάδα.

Άλλωστε ένα από τα ζητήματα που έθεσε ο ίδιος ο Βιεϊρίνια ως αιτία του διαφαινόμενου μέχρι τότε διαζυγίου του με τον ΠΑΟΚ ήταν ότι ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο θεωρώντας ότι έχει ακόμη πολλά να δώσει. “Τη ζωή του την ορίζει ο καθένας όπως θέλει. Και εγώ θέλω ακόμη να παίξω ποδόσφαιρο. Νιώθω και έχω την ανάγκη να προσφέρω ακόμη…”, έγραφε χαρακτηριστικά στο μήνυμα του.

Όπως και να έχει οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες από εδώ και πέρα. Άλλωστε η προθεσμία για την εγγραφή ελεύθερων ποδοσφαιριστών εκπνέει στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, αν και όλα δείχνουν πως μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα τελειώσει οριστικά και το θέμα της παραμονής του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ.

sport24.gr

 

Τελευταίες αθλητικές ειδήσεις σήμερα


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης